Pilz Skandinavien

Ellegårdvej 25 D
6400 Sønderborg
Telefon:
74436332
E-mail:
Hjemmeside:

Pilz Skandinavien er et datterselskab af Pilz GmbH & Co. KG, der er teknologisk førende inden for sikker automatiseringsteknik. Pilz udvikler sig inden for dette område konsekvent til totaludbyder af løsninger til sikkerheds- og automatiserings-teknik.

Ambitionen hos Pilz er at automatisere maskiner og anlæg på en sådan måde, at menneskers, maskiners og miljøets sikkerhed altid er garanteret.

Ud over hovedkvarteret i Ostfildern ved Stuttgart er Pilz repræsenteret med 40 datterselskaber, filialer og mere end 2.200 medarbejdere over hele verden og på alle kontinenter.

Pilz tilbyder komplette automatiseringsløsninger med kernekompetence inden for sikkerhed – fra sensorteknologi over styring til aktuatorteknologi. Produktprogrammet suppleres med passende softwareværktøjer, diagnose- og visualiseringssystemer samt serviceydelser. På denne måde opstår der komplette systemløsninger.

Løsningerne fra Pilz anvendes på alle områder inden for maskin- og anlægsbyggeri, heriblandt også emballerings- og bilindustrien, til robotapplikationer samt inden for brancherne vindenergi og jernbaneteknik. Løsningerne sørger derudover for, at bagagetransportanlæg i lufthavne kører farefrit, teaterkulisser bevæger sig problemløst, og svæve- og rutsjebaner er sikkert undervejs.

Læs Pilz’ komplette virksomhedsprofil her:


Udgivet af Pilz Skandinavien