Pilz Skandinavien

Med SecurityBridge er der ingen risiko for manipulation!

SecurityBridgeNår mennesker, maskiner og industrielle processer er en del af intelligente netværk, er de også lettere at angribe. Så hvordan beskytter du dine styringer mod manipulation? Med SecurityBridge tilbyder Pilz dig den optimale løsning!

SecurityBridge er specialdesignet til at registrere trusler mod de sikre, konfigurerbare små styringer PNOZmulti og automatiseringssystemet PSS 4000. Beskyt dit styringssystem mod spionage og manipulation! Ved at bruge SecurityBridge sørger du både for dine medarbejderes sikkerhed, og at dine maskiner er til rådighed.

Enkel integration i den eksisterende netværksarkitektur

Hvordan opretter du en sikker forbindelse mellem pc og modul? Tilslut blot SecurityBridge foran baseunit på PNOZmulti eller PLC-styringen PSSuniversal PLC i automatiseringssystemet PSS 4000. Derefter er det kun brugere, som har den nødvendige autorisation, der kan få adgang til et projekt. På denne måde forhindrer du uautoriseret adgang til det beskyttede netværk. Resultat: Afhørings- og manipulationssikret dataoverførsel mellem client-pc’en og SecurityBridge.

 

Læs mere om SecurityBridge her »