Pilz Skandinavien

hi-messen: De små sikkerhedsstyringer PNOZmulti 2 – succeshistorien fortsætter!

PNOZmulti 2Besøg Pilz på stand E4076 på hi-messen d. 1.-3. oktober i Herning og se PNOZmulti 2 samt alle de andre innovative nyheder inden for maskinsikkerhed!

Pilz fortsætter kontinuerligt succeshistorien PNOZmulti. Den begyndte i 2002 med den første konfigurerbare sikkerhedsstyring. I dag er hundredtusindvis af de små PNOZmulti-styringer i brug. Det fulde funktionsomfang fra de “klassiske” PNOZmulti-basismoduler er i 2. generation komprimeret til en modulbredde på 45 mm. Basismodulerne har belyst display.

Den modulære udbygning er lige så fleksibel som din applikation. Sikre analoge indgangsmoduler, to-polede udgangsmoduler, Motion Monitoring-moduler og mange andre moduler giver store muligheder for at implementere sikkerhedsapplikationer på nyeste tekniske niveau.

Sats på en bestseller og den globale sikkerhedsstandard for alle maskintyper. Det enkle, grafiske konfigurationsværktøj sparer udviklingsomkostninger, fordi du helt enkelt og intuitivt opretter dit brugerprogram på pc’en. Softwaren muliggør enkel simulation af din oprettede sikkerhedskonfiguration – offline og helt uden brug af hardware.

Læs mere her om PNOZmulti 2 her:
https://www.pilz.com/da-DK/products-solutions/small-controllers/configurable-control-systems

Se vores hi-indbydelse, nyheder, daglige gratis konferencer og få din fribillet ved at klikke på nedenstående link:
https://pilz-skandinavien-ks.clients.ubivox.com/archive/955195/

Tilmeld dig vort nationale e-mail nyhedsbrev og få kommende nyheder direkte i din indboks:
https://pilz-skandinavien-ks.clients.ubivox.com/forms/subscribe/list/45374/