Pilz Skandinavien

Industrial PI – den foranderlige industri-pc til din Smart Factory

Industrial PI omdanner dit automatiseringsprojekt. Den er fleksibel, avanceret og optimalt egnet til industrimiljøer. Med Industrial PI implementerer du dine digitaliseringsprojekter helt enkelt.

Industrial PIKlar til den digitale forandring med Industrial PI

Multitalentet Industrial PI er vores svar på den stigende digitalisering inden for industriel automatisering. Industrial PI er baseret på Raspberry PI, der kendes til privat brug i hjemmet, men som her er udstyret med et modstandsdygtigt hus og robust mekanik. Dermed er den klar til brug i dit industrielle automatiseringsmiljø. Med Open Source-software kan du med Industrial PI styre dine maskiner og anlæg og f.eks. sende procesdata direkte til din sky. Som IIoT-gateway sætter den din styring i netværk med din sky. På denne måde har du altid overblik over dine maskiner og anlæg – uanset hvorfra!

Brug dataene fra dit anlæg til at give din virksomhed succes!

Når Industrial PI anvendes som IIoT-gateway, forbinder den Internet of Things i industrielle miljøer med dine sky-services. Industrial PI indsamler data i maskiners og anlægs direkte arbejdsområde, analyserer dem og bearbejder dem. Dermed har du altid og overalt overblik over dine anlæg og kan se f.eks., hvor du kan reducere omkostningerne.

Ønsker du at integrere Industrial PI som IIoT-gateway i en eksisterende systemarkitektur? Det kan du gøre med vores kommunikationsmoduler. Du skal blot slutte dem til gateway’en via et stik. De fås med følgende interfaces: Profinet, Profibus, Ethernet/IP, DeviceNET, Ethercat, CANopen, Sercos, Powerlink, Modbus og Seriell.

Her er en oversigt over fordelene:

  • Den optimale løsning til mange industrielle anvendelsesområder
  • Der kan indsamles, analyseres og bearbejdes data i maskiners og anlægs umiddelbare arbejdsområde
  • Beskyttet mod forstyrrelser i overensstemmelse med EN 61131-2 og fuldt funktionsdygtig ved temperaturer fra -40 til +50 grader
  • Robust hus og 24 V-tilslutning muliggør industriel anvendelse
  • Kan takket være mange kommunikationsmoduler integreres i alle gængse systemarkitekturer

 

Læs mere på http://www.pilz.dk eller kontakt Pilz på tlf. 7443 6332