Nye trykmålere til vand og spildevand

Endress+Hauser har over 20 års erfaring med at udvikle og producere trykmålere til industrien. Med særlig fokus på vand og spildevands industrien lancerer Endress+Hauser nu en hel række nye trykmålere, Cerabar PMP11, PMP21 og PTP31B, som kan anvendes til standard applikationer og til en særlig attraktiv pris.

Pålidelighed frem for alt!

I over 20 år har Endress+Hauser stået for kvalitets trykmålere til industrien og har opbygget et varemærke baseret på gennemtestede produkter og sikre materiale valg. Faktisk bliver 100% af alle trykmålere gennemtestet på fabrikken, inden de kommer ud til kunderne – og dette fortsætter Endress+Hauser med. De nye trykmålere er produceret i samme høje Endress+Hauser kvalitet og med endnu bedre nøjagtighed, større måleområde og med en bedre tæthedsklasse.

God pris og nem bestilling

Mange kunder har behov for standard trykmålere med lang levetid, økonomisk i drift og med hurtig leveringstid. Alt dette kan Endress+Hauser nu opfylde med de nye trykprodukter. De kan alle bestilles via E-direct hjemmesiden, hvor produkterne nemt kan konfigureres og bestilles. Leveringstiden er mindre end en uge.Samtidig har Endress+Hauser lanceret en nyhed på markedet, idet kunderne bestiller de nye målere totalt færdig konfigurerede – dermed er de lige til at anvende i processen.

Nye funktioner på markedet

Det er ikke altid lige nemt at se værdierne på displayet i f.eks. fuld sol. Derfor bliver de nye målere leveret med et meget tydeligt display, som også kan være baggrundsbelyst. Desuden er der små trykknapper ved displayet for bedre brugervenlighed. Hvis der er behov for at måle et meget lavt måleområde, har Endress+Hauser lanceret en ”Turndown” 5:1 mulighed, på de fleste sensorstørrelser, som tilbyder brugeren akkurat det måleområdet som er nødvendigt. En anden smart finesse på de nye trykmålere er et lille skilt med en QR kode. Med denne kode behøver du ikke at læse mærkningen med serienummer m.m. du kan simpelthen bare få dette via QR koden. Dette er specielt smart hvor måleren er placeret svært tilgængNye Cerabar-PMP11_PMP21_PTP31B_Groupeligt – men det går generelt også hurtigere i en travl hverdag.

Sikker og effektiv

Trykmålerne fra Endress+Hauser er blandt markedets absolutte mest pålidelige. Dermed er de nye trykmålere perfekte til filter applikationer og ved vand distribution. Alle målerene fås med Endress+Hauser’s populære metalmembran