Ny flowmåler leverer, hvor andre må give op…

Med sine uovertrufne måleegenskaber og nye innovative funktioner, vil den nye Promass Q sensor give brugeren markedets mest stabile og nøjagtige måling. Den tilbyder brugere indenfor olie & gas eller fødevareindustrien en løsning, hvor andre masseflowmålere ofte må give op.

Med den nye Promass Q sensor, har Endress+Hauser udviklet markedets mest nøjagtige Coriolis sensor, som tilbyder den mest nøjagtige måling af masseflow, volumenflow, og densitet. Sensoren er ideel i vanskelige applikationer såsom custody transfer på grund af den høje nøjagtighed, eller i applikationer hvor små luftbobler ellers kan forringe signalet, ved brug af en ny unik funktion kaldet ”Multi-Frequency Technology”. promass-q-ny-flowmaaler

Små bobler i væsken er intet problem med MFT – Multi-Frequency Technology

Med Promass Q sensoren har Endress+Hauser taget en innovativ tilgang for aktivt at kompensere målingen af væsker med medrevet gas præcist. Denne realtidskompensation opnås ved hjælp af en revolutionerende og patenteret ny teknik indenfor Coriolis måling – kaldet “Multi-Frequency Teknology” (MFT). Med MFT bliver to rør anslået ved to forskellige resonansfrekvenser samtidigt. Når disse to rør modtager den samme væske med den samme mængde af indblandet gas, vil de reagere væsentligt forskelligt. Det er ved at analysere den unikke resonans af de to frekvens tilstande, at det er muligt aktivt at kompensere for de normale målefejl. Denne nye funktion kan betyde revolutionerende muligheder indenfor mælkeapplikationer (modtagelse og levering), eller produktion af is, sirup, honning, ketchup og sågar shampoo og sæbe produktion.

Den mest præcise og hårdføre Coriolis måler på markedet

Alt ved Promass Q er designet og udviklet til ikke kun at have markedets mest præcise densitet måling, men også for at holde dette løfte under skiftende proces- og miljø forhold. Dermed er Promass Q sensoren den mest nøjagtige sensor både under skiftende proces densiteter, viskositeter, temperaturer og ved skiftende trykforhold. Det gør den ideel i for eksempel custody transfer applikationer og andre målinger hvor en ultra præcis densitetsmåling er afgørende.

Promass Q tilbyder mange andre unikke fordele såsom høj sikkerhed og laveste trykfald gennem et unikt sensordesign, som samtidig er lille og kompakt.

Læs mere her: http://www.dk.endress.com/promassq_dk