Endress+Hauser præsenterer verdens første selvkalibrerende temperaturføler

100% Overensstemmelse – 0% arbejde.

Kontinuerlig inline selv-kalibrering eliminerer risiko for uopdagede afvigelser: iTHERM TrustSens til hygiejniske og aseptiske applikationer.

Den nye iTHERM TrustSens TM371 (også tilgængelig som imperial udgave TM372) muliggør kontinuerlig, sporbar monitorering takket være dens fuldt automatiserede inline selvkalibrerende funktion uden procesafbrydelse. Dette resulterer i høj produkt sikkerhed og kvalitet, øget anlægstilgængelighed og bidrager til at reducere risiko og omkostninger. Den hygiejniske temperaturføler er designet til brugere i farmaceutiske, og føde- & drikkevare industrier som kræver absolut overensstemmelse med FDA og/eller GMP regulativer.

I hjertet af temperatur-sonden sidder et unikt sensor instrument bestående af en primær Pt100 temperaturføler og en yderst præcis integreret reference med langsigtet stabilitet. Referencen bruger et fysisk fikseret punkt på baggrund af Curie temperaturen og derved tjener det formål at kalibrere den primære sensor på regulær basis. Selvkalibreringen udløses fuldstændigt automatisk ved en temperatur på 118 °C (Curie punkt af integreret reference), en proces der typisk forekommer under hver damp sterilisering (SIP) af anlægget. Dette sikrer en konstant høj målepræcision af temperaturføleren, da den er under permanent monitorering hele vejen igennem hele den livscyklus.

“Heartbeat Technology™” i temperaturmåling

Den integrerede elektronik har flere diagnostik funktioner, som er standardiseret i overensstemmelse med NE107 NAMUR anbefalingen og transmitteres via HART® kommunikation. Ydermere, bliver status signaler angivet lokalt ved brug af en LED integreret i instrumentet. I tilføjelse til den automatiserede kalibrering, og derved verificering af temperaturfølerens målenøjagtighed, bliver data fra de sidste 350 kalibreringer lagret direkte i instrumentet (FIFO hukommelse). Dette gør det muligt at tilgå en lang instrument- og proceshistorik, som kan benyttes som et grundlag for forudsigelser og tidlig determinering af tendenser. Disse funktioner garanterer kontinuerlig, fuldt selvstyrende instrument selvdiagnostik. iTHERM TrustSens er derfor klar til industri 4.0 applikationer.

Tjekket, testet og bekræftet

iTHERM TrustSens med kontinuerlig selv-diagnose med Heartbeat Technology og integreret status LED til on-site signalering

Tillid er godt, men kontrol er bedre! Hvilket er grunden til at iTHERM TrustSens TM37x er forsynet med et kalibreringscertifikat for den reference-kalibrering, der er integreret i sensoren. Dette sikrer fuldt sporbarhed af alle kalibreringer i henhold til ITS-90 International Temperatur Skala. Flere års omfattende belastningstests over flere tusinde cyklusser, både i laboratoriet og on-site, har bekræftet at løsningen er veludviklet.Instrumentet har også følgende internationale godkendelser og certifikater: hygiejniske retningslinjer i henhold til EHEDG, ASME BPE, FDA, 3-A, 1935/2004, 2023/2006, 10/2011, CE, CRN, TSE, CSA General Purpose.

Væsentlige fordele i fødevareindustrien og life science

Den selv-kalibrerende TrustSens teknologi er en revolutionerende nyhed, især i det strengt regulerede GMP miljø. Den højner ikke blot processikkerheden takket være en selv-kalibrering før hver ny batch, men også tilgængeligheden af anlægget bliver øget signifikant. Dette resulterer igen i et enormt potentiale for at reducere arbejdsressourcer og omkostningerne og samtidigt opnå et højere produktionsudbytte. På basis af den høje frekvens af kalibreringscyklusser, gør iTHERM TrustSens det muligt at opnå et hidtil uset niveau af proces gennemsigtighed. Revisions-eftergivende kalibreringsdata er til enhver tid tilgængeligt for en fuldstændigt dokumentation: Et gyldigt kalibreringscertifikat kan produceres med et simpelt museklik (f.eks. med Endress+Hauser FieldCare Software).

Spydspidsen af en fuldstændig portefølje

Endress+Hauser er den eneste producent, der kan tilbyde en fuldstændig industri portefølje på temperaturmåling, system produkter og services til hygiejniske og aseptiske applikationer.

Med lanceringen af iTHERM TrustSens, er Endress+Hauser den første producent på markedet, der kan tilbyde et fuldstændigt, globalt tilgængeligt produktsortiment af temperaturmåleteknologi, system produkter og services, specielt udviklet til hygiejniske og aseptiske krav i farmaceutiske, og føde- og drikkevare industrier. Den omfattende portefølje, bestående af kompakte, modulære og yderst præcise temperat

urfølere, styring af datasikkerhed og proces display instrumenter, opfylder selv de strengeste krav i disse industrier.

 

For mere information om iTHERM TrustSens TM37x: http://www.dk.endress.com/trustsens_dk