CAD modeller til fri rådighed hos Endress+Hauser

Endress+Hauser stiller tusindvis af 2D og 3D modeller til fri rådighed
Endress+Hauser stiller tusindvis af 2D og 3D modeller til fri rådighed

 

Det kan være en kompliceret sag, at vælge det rigtige instrument til en specifik applikation. Derfor har Endress+Hauser udviklet mange online værktøjer for at hjælpe kunderne i designfasen. Disse værktøjer kan blandt andet anvendes til at finde det rigtige produkt til applikationen og derefter til at konfigurere produktet. Dernæst kan der spares tid og penge på at Endress+Hauser stiller tusindvis af 2D og 3D modeller til fri rådighed.

Først vælges det rigtige instrument til opgaven

Hvis der tvivl om hvilket instrument, der skal vælges til applikationen, anbefaler Endress+Hauser det online værktøj Applicator. Applicatoren tager udgangspunkt i den specifikke applikation eller industri og guider brugeren hele vejen igennem til valget af det rigtige instrument. Gennem tydelige procesdiagrammer kan der vælges målepunkt og undervejs fås detaljeret information omkring fordelene ved de individuelle instrumenter.

 En multi-funktions online shop

Derefter kan instrumentet lægges i indkøbskurven på online shoppen, hvorefter brugeren bliver guidet frem til konfigurationen af den endelige løsning. Når kunderne har valgt den rigtige løsning helt frem til den endelige ordrekode, stiller Endress+Hauser 3D og 2D CAD modeller frit til rådighed i alle standard formater. Dermed kan man se instrumentet fra flere vikler direkte i online shoppen, og på denne måde lave en hurtig visuel evaluering og se om produktet umiddelbart har de rigtige dimensioner til den aktuelle proces applikation. Der kan enten vælges at downloade de flere-dimensionerede modeller eller få dem sendt til en e-mail adresse.

Et stort bibliotek af 2D og 3D modeller

Endress+Hauser har allerede 2D eller 3D modeller på de fleste af deres instrumenter, hvad enten det er på analyse, flow, tryk, temperatur eller niveau instrumenter og der kommer hele tiden flere til. Det er Endress+Hauser’s klare intention at have hele sortimentet dækket ind i løbet af 2017, så alle kunder bliver hjulpet bedst muligt i designfasen ligesom alle nye instrumenter vil have 2D og 3D modeller.

Yderligere information kan findes på hjemmesiden: http://www.dk.endress.com/cad_modeller