Nye trykmålere til fødevareindustrien

Pålidelighed frem for alt!
I over 20 år har Endress+Hauser stået for kvalitets trykmålere til industrien og har opbygget et varemærke baseret på gennemtestede produkter og sikre materiale valg. Faktisk bliver 100% af alle trykmålere gennemtestet på fabrikken (endog over det angivne trykniveau), inden de kommer ud til kunderne – og dette fortsætter Endress+Hauser med.
De nye trykmålere er produceret i samme høje Endress+Hauser kvalitet og med endnu bedre nøjagtighed, større måleområde og med en bedre tæthedsklasse.

Fremmer en høj produktkvalitet
Mange kunder har behov for trykmålere med lang levetid, økonomisk i drift og med hurtig leveringstid. Alt dette kan Endress+Hauser nu opfylde med de nye trykmålere.
Men det er særligt vigtigt indenfor fødevareindustrien, at det producerede produkt lever op til en høj kvalitet. Gode og stabile måleinstrumenter kan hjælpe med til at sikre dette, og med de nye trykmålere opnås en nøjagtighed op til 0,3%, som er svært at finde med andre trykmålere på markedet.
De nye trykmålere kommer desuden med fuldt svejsede hygiejniske procestilslutninger i 316L og kan fås op til IP69(kun PMP23). Samtidig kan de gå op til 100⁰C (135⁰C/H), som betyder at der kan udføres en CIP/SIP.

God pris og nem bestilling
De to nye trykmålere kan bestilles via E-direct hjemmesiden fra oktober 2016, hvor produkterne nemt kan konfigureres og bestilles. Faktisk er det som noget nyt, nu muligt at bestille instrumenterne med forudindstillede måleområder, som betyder at installeringen bare er ”plug & play”.
Leveringstiden er mindre end en uge.

Nye funktioner på markedet
Det er ikke altid lige nemt at se værdierne på et normalt display. Derfor bliver PTP33B leveret med et meget tydeligt display, som også kan være baggrundsbelyst. Desuden er der små trykknapper ved displayet for bedre brugervenlighed.
En anden smart finesse på de nye trykmålere er et lille skilt med en QR kode. Med denne kode behøver du ikke at læse mærkningen med serienummer m.m. Du kan simpelthen bare få dette via QR koden. Dette er specielt smart hvor måleren er placeret svært tilgængeligt – men det går generelt også hurtigere i en travl hverdag.

Sikker og effektiv
Trykmålerne fra Endress+Hauser er blandt markedets absolutte mest pålidelige.
Dermed er de nye trykmålere perfekte til påfyldningsmaskiner, aftapningssystemer og filter kontrol.
Målerene fås med Endress+Hauser’s populære metalmembran

PMP23 - ny trykmåler uden display, De tre nye trykmålere er specielt egnet til fødevareindustrien
Cerabar PMP23 – ny trykmåler uden display, specielt egnet til fødevareindustrien
Ceraphant PTP33B, ny trykmåler med display, specielt egnet til fødevareindustrien
Ceraphant PTP33B, ny trykmåler med display, specielt egnet til fødevareindustrien