WAGO Denmark A/S

WAGO 2-etages rækkeklemmer med betjeningsknap og vertikallederindgang

Nu kommer der en betjeningsknap version af WAGO’s 2-etages rækkeklemmer med vertikallederindgang for let betjening.

 

Både ledertilslutning og betjeningsknapaktivering på denne nye variant sker vertikalt i stil med WAGO’s 2-etages værktøjsbetjente rækkeklemmer med lige lederindgange. Denne konfiguration muliggør nem fortrådning af klemmerne i små klemmebokse med meget lidt plads til betjeningsværktøj. De nye 2-etages rækkeklemmers betjeningsknapper er orange og dermed meget synlige, hvilket er en væsentlig fordel ved enhver fortrådningsapplikation. Som ved alle WAGO’s rækkeklemmer med betjeningsknapper kan brugerne frit vælge et almindeligt håndværktøj til at betjene disse nye 2-etages rækkeklemmer med. Takket være WAGO’s Push-in CAGE CLAMP®-tilslutningsteknologi kan entrådede, flertrådede og fleksible ledere med terminalrør tilsluttes ved blot at trykke dem ind i klemmen uden brug af værktøj.

 

Der kan fås perfekt matchede en-, to- og trelinjede opmærkningsstrimler til hurtig opmærkning, der giver styringen et professionelt finish. Derudover kan den lange række af tilbehør til WAGO’s TOPJOB® S bruges til de nye 2-etages rækkeklemmer med betjeningsknapper.

 

Tilgængelig: Nu

 

Om WAGO

WAGO-koncernen er en international, standardangivende leverandør af elektrisk forbindelsesmateriel, automation samt elektroniske interface-produkter. Den familieejede virksomhed er verdensførende inden for fjedertilslutningsteknologi. WAGO er fortsat med at vokse siden etableringen i 1951 og har nu en arbejdsstyrke globalt på over 8.500, og omkring 3.900 af dem arbejder i Tyskland på hovedkontoret i Minden (Nordrhein-Westfalen) og i Sondershausen (Thüringen). Virksomhedens regnskabstal for 2018 viste en omsætning på EUR 932 mio.

 

Kontakt:
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Sascha Rentzing

Postfach 2880

32385 Minden

Tlf.: 44 35 77 77

Fax: 44 35 77 87

E-mail: sascha.rentzing@wago.com

Hansastraße 27

32423 Minden

Tyskland

http://www.wago.com

——————————————————————————————————————————————————–

WAGO er et registreret varemærke tilhørende WAGO Verwaltungsgesellschaft mbH.