WAGO Denmark A/S

Ny kraftig WAGO PFC200 BACnet/IP-controller, grundlaget for den intelligente bygninger

Med et standardiseret MQTT-interface, Linux®-operativsystemet og den brugervenlige e!COCKPIT programmeringssoftware slutter en ny BACnet/IP-controller sig til WAGO’s PFC200-familie. Denne kombination af egenskaber gør controlleren ideel til intelligente bygningsapplikationer og lever samtidig op til moderne bygningsautomationskrav.

Den nye controller har også TLS 1.2-kryptering, der giver en sikker standardtilslutning til cloud-løsninger.

Derudover har controlleren en BACnet/IP-protokolinterface, der forbinder det modulære WAGO-I/O-SYSTEM til BACnet-netværket. Både Linux®-operativsystemet med realtidsmulighed og den CODESYS V3-baserede e!COCKPIT udviklingssoftware anvendes til at programmere controlleren med.

Controllerens styrker ligger i store systemprojekter, hvor den driftsikkert og samtidigt håndterer et stort antalt BACnet-objekter. Denne højtydende controller overholder gældende industristandarder, lever op til alle markedskrav og har bestået standardiserede BACnet-interoperabilitetstest. Den lever også op til både BACnet bygningscontroller- (B-BC) og BACnet Revision 14-standarder.

 

Tilgængelighed: Nu

 

Om WAGO

WAGO-koncernen er en international, standardangivende leverandør af elektrisk forbindelsesmateriel, automation samt elektroniske interface-produkter. Den familieejede virksomhed er verdensførende inden for fjedertilslutningsteknologi. WAGO er fortsat med at vokse siden etableringen i 1951 og har nu en arbejdsstyrke globalt på over 8.000, og omkring 3.500 af dem arbejder i Tyskland på hovedkontoret i Minden (Nordrhein-Westfalen) og i Sondershausen (Thüringen). Virksomhedens regnskabstal for 2017 viste en omsætning på EUR 862 mio.

 

WAGO’s nye BACnet/IP PFC200-controller (750-8212/000-100) er det perfekte grundlag for intelligente bygninger.

 

BACnet-logo

Kontakt:
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Sascha Rentzing

Postfach 2880

32385 Minden

Tlf.: 44 35 77 77

Fax: 44 35 77 87

E-mail: sascha.rentzing@wago.com

 

Hansastraße 27

32423 Minden

Tyskland

http://www.wago.com

 

————————————————-

WAGO er et registreret varemærke tilhørende WAGO Verwaltungsgesellschaft mbH.