WAGO Denmark A/S

Nye WAGO TOPJOB® S-funktionsklemmer med betjeningsknap

Industrien ændres med et tryk på en knap. WAGO´s funktionsklemmer tilbydes nu med en betjeningsknap, som en naturlig udvidelse af de succesrige TOPJOB® S gennemgangsklemmer ligeledes med trykknap. Disse nye klemmer gør det muligt for brugerne at drage fordel af den intuitive betjening på tværs af hele klemrækken. De nye skille-/test- og sikringsklemmer til 2,5 mm2 ledere inkluderer WAGO’s Push-in CAGE CLAMP®-tilslutningsteknologi, og muliggør hurtig tilslutning af entrådede og fleksible ledere med terminalrør ved blot at trykke den ind i klemmen uden brug af værktøj. Derudover er de enkle og lette at betjene – den orange farve fremhæver trykknapperne.

WAGO’s skilleklemmer til test og måling muliggør driftsikker fra-/tilkobling af strømkredsen ved hjælp af en integreret brydepal eller et separat skillestik. Både afbryderpal og skillestik giver visuel bekræftelse på koblingsstatussen via deres meget tydelige orange farve.

WAGO’s TOPJOB® S-sikringsklemmer forhindrer skader på enheder og systemer grundet kortslutninger eller overbelastning, og de omfatter varianter til både glassikringer og mini fladsikringer. Udløste sikringer kan let og sikkert udskiftes – et hurtigt kig på LED-indikatoren er alt, der kræves for at finde fejlen. Der kan også fås en lang række lasker sammenkobling af potentialer. Dette skinnemonterede rækkeklemmesystem deler tilbehør med det værktøjsbetjente TOPJOB® S materiel.

 

Tilgængelig: Nu

 

Om WAGO

WAGO-koncernen er en international, standardangivende leverandør af elektrisk forbindelsesmateriel, automation samt elektroniske interface-produkter. Den familieejede virksomhed er verdensførende inden for fjedertilslutningsteknologi. WAGO er fortsat med at vokse siden etableringen i 1951 og har nu en arbejdsstyrke globalt på over 8.500, og omkring 3.900 af dem arbejder i Tyskland på hovedkontoret i Minden (Nordrhein-Westfalen) og i Sondershausen (Thüringen). Virksomhedens regnskabstal for 2018 viste en omsætning på EUR 932 mio.

 

Kontakt:
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Sascha Rentzing

Postfach 2880

32385 Minden

Tlf.: 44 35 77 77

Fax: 44 35 77 87

E-mail: sascha.rentzing@wago.com

 

Hansastraße 27

32423 Minden

Tyskland

http://www.wago.com

 

——————————————————————————————————————————————————–