WAGO Denmark A/S

WAGO Pro 2 strømforsyninger maksimerer system oppetid

WAGO’s nye sortiment af Pro 2 strømforsyninger sætter nye mål for industrikommunikation og parameterindstillinger. Pro 2-serien omfatter pt. seks strømforsyninger i området 120-960 W (5-40A), disse har en virkningsgrad på op til 96 %. De nye strømforsyninger gør det let at forbinde til et netværk via snap-on kommunikationsmoduler og har egenskaberne fra WAGO’s eksklusive, højtydende TopBoost og PowerBoost, der giver maksimal system oppetid og lavere hardwareomkostninger.

 

Strømforsyningerne omfatter et interface, så man kan skræddersy dem til ethvert applikationsbehov. Parametre, såsom udgangseffekt og overbelastningsadfærd, kan let konfigureres ved hjælp af freeware software, og løbende dataudveksling opnås ved hjælp af stikbare kommunikationsmoduler. Enhederne giver også mulighed for at overvåge funktioner, som leverer strømforsyningsdataoplysninger og signalfejl og giver gnidningsløs applikationsovervågning. Brugerne har også mulighed for at vælge det interface, de ønsker at tilslutte til deres Pro 2-enhed. Et IO-linkmodul vil være tilgængeligt ved lanceringen, og andre moduler til protokoller såsom Modbus RTU og Modbus TCP kommer hurtigt efter.

 

Disse slanke strømforsyninger kombinerer utrolig styrke med fremragende effektivitet, der kræver mindre plads og generer mindre varme i styreskabet. Pro 2 strømforsyningerne har også ydelsesstyrkende TopBoost- og PowerBoost-muligheder. TopBoost yder 600 % ekstra udgangsstrøm i op til 15 ms, dette gør det muligt at anvende konventionelle kredsløbsafbrydere. PowerBoost leverer 150 % udgangsstrøm ekstra i 5 sekunder, dette giver en overlegen reservestrøm og fjerner behovet for overdimensionerede strømforsyninger og dertil hørende omkostninger.

 

Ligeledes har alle modeller indbygget ECB, Electronic Circuit Breaker, som kan tilvælges fra softwaren som en mulighed.

 

Præsentation på Hannover-messen 2019

 

Om WAGO

WAGO-koncernen er en international, standardangivende leverandør af elektrisk forbindelsesmateriel, automation samt elektroniske interface-produkter. WAGO er verdensførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi. WAGO er fortsat med at vokse siden etableringen i 1951 og har nu en arbejdsstyrke globalt på over 8.500, og omkring 3.900 af dem arbejder i Tyskland på hovedkontoret i Minden (Nordrhein-Westfalen) og i Sondershausen (Thüringen). Virksomhedens regnskabstal for 2018 viste en omsætning på EUR 932 mio.

Kontakt:
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Sascha Rentzing

Postfach 2880

32385 Minden

Tlf.: 44 35 77 77

Fax: 44 35 77 87

E-mail: sascha.rentzing@wago.com

 

Hansastraße 27

32423 Minden

Tyskland

http://www.wago.com

 

——————————————————————————————————————————————————–

WAGO er et registreret varemærke tilhørende WAGO Verwaltungsgesellschaft mbH.

WAGO’s nye sortiment af Pro 2 strømforsyninger sætter nye mål for industrikommunikation og parameterindstillinger og omfatter 6 strømforsyningsenheder på 120-960 W.