WAGO Denmark A/S

WAGO TOUCHPANELER 600: Et æstetisk design, der præsterer

Betjen, overvåg, visualisér og diagnosticér inden for fremstillings-, bygnings- og forarbejdningsindustrien. Under et moderne design gemmer WAGO’s nye touchpaneler noget af industriens kraftigste udstyr, som giver brugerne mulighed for at supplere deres maskineri med en avanceret, højteknologisk skærn og visualiseringer i høj kvalitet. Højtydende Cortex A9 Multicore-processorer leverer høje betjeningshastigheder takket være parallel eksekvering af beregninger. Praktiske funktioner, såsom energibesparende standbyfunktion, integrerede sensorer til automatisk lysstyrkejustering og et let monterbart design gør installation og betjening let. Alle paneler er udstyret med et fremtidssikret Linux® operativsystem. Ved konfigurering med e!COCKPIT software oprettes visualiseringer baseret på moderne teknologier såsom HTML5.

Der er tre forskellige udgaver, som er skræddersyet til brug som Web-panel, Visu-panel eller Control-panel. WAGO’s Control-paneler bliver ved hjælp af et bibliotek til IoT-touchcontrollere, der sender data direkte fra feltniveauet til cloud. Krypteringsmetoderne SSH og SSL/TLS er integreret som standard til etablering af sikre HTTPS- og FTPS-forbindelser.

Afhængig af applikationen fås panelerne med resistiv touchskærm til standardapplikationer i styretavlen, kapacitive multitouchpaneler med glasoverflader og paneler med marinegodkendelser til brug ved skibsbyggeri.

Forventet tilgængelighed: Marts 2019.

Om WAGO

WAGO-koncernen er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Minden i Tyskland. WAGO har gennem tre generationer drevet uafhængig virksomhed og har siden grundlæggelsen i 1951 udviklet sig til en leverandør af løsninger til elektriske forbindelser og automation samt interface, som er med til at sætte standarderne internationalt.  WAGO er verdensførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi. WAGO beskæftiger ca. 8.500 medarbejdere på verdensplan, heraf ca. 3.600 i Tyskland. Virksomhedens seneste regnskabstal for 2017 viste en omsætning på EUR 862 mio.

 

Kontakt:
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Kira Limbrock

Postfach 2880

32385 Minden

Telefon: 0571/887-0

Fax: 0571/887-169

Email: Kira.limbrock@wago.com

Hansastraße 27

32423 Minden

Deutschland

http://www.wago.com

——————————————————————————————————————————————————–

WAGO er et registreret varemærke tilhørende WAGO Verwaltungsgesellschaft mbH.