WAGO Denmark A/S

WAGO’s professionelle værktøj til elektrisk forbindelsesmateriel

Afisolér, crimp og mål. Ved alle bygningsinstallationer og styretavler har professionelle brug for værktøj, som de kan stole på – selv ved kritiske installationer. WAGO’s nye værktøjer leverer nye funktioner og en overlegen ergonomi i deres industriafprøvede kabelstrippere samt crimpe- og testværktøj.

 

Det nye værktøj giver store omkostnings- og tidsbesparelser, da arbejdet udføres hurtigere og med færre fejl. WAGO’s fem nye afisoleringsværktøjer omfatter en universel kabelstripper, en stik-kabelstripper og en datakabelstripper. For eksempel giver WAGO’s nye værktøj mulighed for hurtigt og driftssikker at afisolere sensorkabler, og samtidig er det enkelt og intuitivt at betjene.

 

Med Quickstrip Vario ledningsafisolatoren har WAGO designet et højpræcisionsværktøj, der gør det muligt at afisolere ledere på 0,03-16 mm2 med et og samme værktøj. Quickstrip Vario er meget præcist og kræver ingen ekstra beskyttelse imod spredning (f.eks. justerbar, delvis afisolering).

 

WAGO’s nye værktøjssortiment omfatter både Variocrimp 4 og Variocrimp 16 crimpværktøj, der kan crimpe terminalrør på alle fire sider og tilslutte og frakoble ledere hurtigt. Det nye værktøj crimper terminalrør helt luft- og gastæt, så der opnås sikre elektriske tilslutninger.

 

Professionelle spændingstestere er nu en del af basisudstyret for alle elektrikere. WAGO har udviklet to nye spændingstestere. En har et LED-display, og den anden har et LCD-display. Begge versioner måler AC-spændinger op til 1.000 V og DC-spændinger op til 1.400 V. Begge modeller er lette at anvende med én hånd takket være låsegreb.

 

Tilgængelighed: Nu

Om WAGO

WAGO-koncernen er en international, standardangivende leverandør af elektrisk forbindelsesmateriel, automation samt elektroniske interface-produkter. WAGO er verdensførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi. WAGO er fortsat med at vokse siden etableringen i 1951 og har nu en arbejdsstyrke globalt på over 8.500, og omkring 3.900 af dem arbejder i Tyskland på hovedkontoret i Minden (Nordrhein-Westfalen) og i Sondershausen (Thüringen). Virksomhedens regnskabstal for 2018 viste en omsætning på EUR 932 mio.

 

Kontakt:
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Sascha Rentzing

Postfach 2880

32385 Minden

Tlf.: 44 35 77 77

Fax: 44 35 77 87

E-mail: sascha.rentzing@wago.com

Hansastraße 27

32423 Minden

Tyskland

http://www.wago.com

WAGO er et registreret varemærke tilhørende WAGO Verwaltungsgesellschaft mbH.