WAGO Denmark A/S

WAGO smartPRINTER – nu med skæreenhed

WAGO’s smartPRINTER har allerede gjort sig positivt bemærket, hvad angår brugervenlighed, alsidighed og pris – og suppleres nu med en praktisk skæreenhed – en cutter.

I praksis skal opmærkning af komponenter frem for alt være nemt, hurtigt og økonomisk fordelagtigt. Den nye cutter særligt udviklet til smartPRINTER kan nemt og hurtigt integreres i den eksisterende printer. Den robuste, japanske kvalitetskniv på cutter-modulet garanterer præcise og rene skærekanter – besværlig manuel tilskæring og skæve kanter er således elimineret. Cutteren skærer de opmærkede materialer pålideligt og rent på det tiltænkte sted.

Én for alle
Som praktisk skæreenhed er cutter-modulet det optimale supplement til WAGO’s smartPRINTER, der fortsat overbeviser ved at kunne håndtere alle opmærkningsopgaver. Printet er klart, permanent samt udvisknings- og kradsefast over for ydre miljøpåvirkninger i henhold til DIN EN 60068. Materialet kan skiftes hurtigt og nemt og i få trin. WAGO har bevidst sørget for, at opmærkningen af rækkeklemmer og I/O-busmoduler er enkel. Opmærkningsstrimlerne, der er trykt over flere linjer, kan anvendes ved blandede ledertværsnit takket være TOPJOB® S-rækkeklemmernes identiske design. Ved hjælp af passende skilteholdere kan alle I/O-moduler desuden opmærkes. Foruden opmærkningsstrimler kan mærkeskilte, etiketter, type- og trykknapskilte samt kabel- og ledningsopmærkning bearbejdes. Dermed er det muligt at opmærke alle rækkeklemmer, I/O-moduler, stikforbindelser og relæmoduler samt tilsluttede ledere og kabler med en og samme printer – og der kan også foretages apparatopmærkning.

Et klogt valg
Praktiske systemer som smartPRINTER-løsningen med skæreenhed møder større accept takket være udstyrets hastighed og økonomiske fordele. Dette system er både egnet til almindelige applikationer i industrien og til mindre håndværksvirksomheder. Netop små virksomheder ønsker så ukomplicerede opmærkningsløsninger som muligt af omkostningsmæssige grunde uden at skulle vedligeholde flere stationære enheder. Her gælder det især om at reducere antallet af varianter af printere og opmærkningsmateriale så meget som muligt – dog uden at give køb på nogen funktioner. Med sin effektivitet og en anskaffelsespris på under DKK 5.000 er WAGO’s smartPRINTER sammen med det nye cutter-modul det helt rigtige valg.

Kontakt WAGO Denmark A/S for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, web: http://www.wago.dk