WAGO Denmark A/S

Til alle basisapplikationer: nye EPSITRON® ECO-strømforsyninger fra WAGO

WAGO udvider sit program af EPSITRON® ECO-strømforsyninger med versioner, der er smalle, i overensstemmelse med EN 60335 og meget fleksible, og som har et endnu mere attraktivt pris-/ydelsesforhold.

Med de prismæssigt gunstige og kompakte ECO-strømforsyninger er der både mulighed for fleksibel DIN-skinnemontering og direkte montering, hvilket  gør dem lette at installere i små styreskabe og apparater. De 1-fasede strømforsyninger har et bredt indgangsområde til vekselspændinger på 100-240 V og kan tilsluttes til forsyningsnet globalt. Mærkeudgangsspændingen udgør 24 V DC, og strømforsyningerne fås i versioner fra 1,25 til 10 A.

Foruden anvendelse i styreskabe er ECO-strømforsyningerne konstrueret til mange forskellige forbrugerorienterede applikationer i henhold til EN 60335 – standarden for “Elektriske apparater til husholdningsbrug o.l.”, f.eks. salgs- og spilleautomater, kaffemaskiner, varmestyringer og ventilationsanlæg.

08c02502

 

Primary switch mode-strømforsyningerne (787-17×2) er forsynet med den velkendte CAGE CLAMP®-tilslutningsteknik og kan let installeres i styreskabe og apparater.

 

Kontakt WAGO Denmark A/S for yderligere information:
tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, web: http://www.wago.dk