WAGO Denmark A/S

Sensor-/aktuatorfortrådning gjort stikbar

WAGO supplerer sit program af TOPJOB® S-rækkeklemmer med sensor-/aktuatorklemmer med stikbart signalniveau.

Med de nye varianter af WAGO’s sensor-/aktuatorklemmer i serie 2020 foregår sensor-/aktuatorfortrådningen mellem klemkasse og styreskabe for første gang stikbart. Signalveje og spændingsforsyning samles i én stikforbindelse. Den forkonfektionerede stikforbindelse gør det f.eks. lettere at opbygge modulære maskiner og anlæg. Takket være en entydig kodning af stikforbindelserne og klemmerne minimeres fortrådningsfejl.

TOPJOB®S-programmet af sensor-/aktuatorklemmer
Med et pladsbehov på kun 3,5 mm pr. tilsluttet sensor gør TOPJOB®S-sensor-/aktuatorklemmerne det muligt at tilslutte sensorer på et minimum af plads. Klemmerne er meget velegnede til ledertværsnit på 0,34-0,75 mm², som normalt anvendes til sensorer og aktuatorer. Som del af TOPJOB® S-programmet er de forbundet med mange fordele: Med den integrerede Push-in CAGE CLAMP®-teknologi er det muligt at foretage en hurtig tilslutning, og der garanteres en sikker forbindelse – også i hårde omgivelsesmiljøer. Det fleksible laskeprogram er den helt rigtige løsning til mange laskningsopgaver. Eksempelvis kan et ubegrænset antal klemmer forbindes ved hjælp af kamlasker. Alle TOPJOB®S-rækkeklemmer kan opmærkes hurtigt med en gennemgående, flerlinjers opmærkningsstrimmel.

Særligt velegnet til modulære anlæg og nem fortrådning i marken: de nye TOPJOB®S-sensor-/aktuatorklemmer med stikbart signalniveau.

 

Kontakt WAGO Denmark A/S for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, web: http://www.wago.dk