WAGO Denmark A/S

Nye SMD-printklemmer gør det muligt at tilslutte LED-lyskilder på bagsiden

De nye SMD-printklemmer i serie 2070 fra WAGO gør det muligt at tilslutte LED-lyskilder på bagsiden. Uønsket skyggedannelse reduceres, og fortrådningen bliver nemmere.

Med serie 2070 har WAGO introduceret nye SMD-printklemmer til entrådede og fleksible ledere med tværsnit fra 0,2 til 0,75 mm². Det særlige ved de nye klemmer er, at de er konstrueret til tilslutning af LED-lyskilder på bagsiden. Indbygningshøjden på forsiden er med sine 1,1 mm minimal, hvilket giver mulighed for en mere ensformig lysfordeling. Ledertilslutningen på bagsiden gør det nemmere at fortråde modulerne og skaber potentiale for en optimal armaturproduktion. Dermed egner serie 2070 sig optimalt til lineære LED-lyskilder og armaturer med meget flad konstruktion.

Nem betjening
Med den velkendte Push-in CAGE CLAMP®-tilslutning er det muligt at isætte entrådede ledere direkte uden brug af værktøj. Til tilslutning af fleksible ledere og til demontering af alle typer ledere åbnes klemstedet let ved hjælp af et betjeningsværktøj. SMD-printklemmerne i serie 2070 er dermed ideelle til manuel og automatisk fortrådning.

WAGO tilbyder varianter med afdækning, der skjuler klemstedet fra lyskildens forside, og der opstår dermed et homogent, hvidt hus. Afdækningen skaber samtidig en sugeflade i midten, hvilket giver en optimal automatisk pick and place-proces.

Omfattende luft- og krybestrækninger gør det muligt at anvende de nye WAGO-klemmer op til 500 V i henhold til EN 60598-1. Ved opmærkning af klemstederne kan fejlfortrådning desuden undgås.

Stort udvalg af SMD-klemmer
Foruden serie 2070 tilbyder WAGO et omfattende program af printklemmer til SMD-applikationer fra 0,14 til maks. 1,5 mm² nominelt tværtsnit. Alle WAGO’s SMD-printklemmer er tilgængelige i tape and reel-emballager til montering i automatiske SMT-miljøer.

http://www.wago.com/smd

Kontakt WAGO Denmark A/S for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, web: http://www.wago.dk