WAGO Denmark A/S

Nye industrial managed switches med skibsgodkendelse

08c02595Fuld fleksibilitet, større sikkerhed
ETHERNET-applikationer udføres i øget grad om bord på skibe – f.eks. i motorstyringer, i dækhåndteringsudstyr eller i alarm- og overvågningssystemer. Til det formål benyttes omkostningseffektive, stabile og redundante netværksløsninger, der omfatter komponenter som WAGO’s industrial managed switches i serie 852.

De individuelt konfigurerbare industrial managed switches forbinder på en pålidelig måde alle ETHERNET-deltagere med hinanden og sørger for en permanent adgang til maskiner og anlæg. Via protokollerne “Rapid Spanning Tree”, “Dual Homing”, “Dual Ring”, “Jet Ring”, “ERPS v1/v2” og den hurtige “Xpress Ring” kan der oprettes redundante netværksstrukturer med korte genetableringstider på mindre end 50 ms for at garantere en sikker kommunikation selv ved fejlbehæftede forbindelser. WAGO’s switches er forsynet med en redundant spændingsforsyning og sørger også for en datakommunikation, der ikke kan afbrydes (transmissionsrate op til 1 GBit/s). Det medfører en sikker drift for maskiner og anlæg på skibe.

Omfattende sikkerhedsfunktioner
WAGO’s industrial managed switches understøtter aktuelle sikkerhedsfunktioner, såsom “Mac Limitation”, “Port Security” og autentificering i henhold til IEEE 802.1x. Desuden kan der med “IGMP Snooping” samt broadcast- og båndbreddebegrænsninger udføres en ekstra dataflow-kontrol. Med disse udvidede sikkerhedsfunktioner understøtter den nye switch-generation beskyttelsen mod cyberangreb og havarier, der kan have uheldige følger for mennesker, maskiner og miljø.

Industrial managed switches med DNV GL-godkendelser til anvendelse på skibe fås i to forskellige versioner: 8-ports-1000Base-T og 4-ports-1000Base-SX/LX (852-1305) samt 8-ports-100Base-TX og 2-ports-1000Base-SX/LX (852-303). Alle switches kan konfigureres individuelt til at opfylde kravene i forskellige netværksstrukturer.

Kontakt WAGO Denmark A/S for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, web: http://www.wago.dk