WAGO Denmark A/S

Industrielle switches: masser af power med PoE+

I et automationsnetværk med mange komponenter reducerer ethvert sparet kabel selvfølgelig fortrådningsarbejdet, og der spares desuden både plads og personaletimer ved installationen samt materialeomkostninger. De nye Power over Ethernet-switches fra WAGO kommer netop ind i billedet her.

Strømforsyning og dataoverføring direkte via ETHERNET-kablet: Med Power-over-Ethernet (PoE+) bortfalder den separate strømforsyning for al hardware, som er forbundet med switches via IP-netværket. Fordelene er indlysende: Fortrådningen sker hurtigere og er pladsbesparende. Desuden er separate strømforsyninger ikke nødvendige – en ekstra fordel, da omkostningerne reduceres. Til forskellige anvendelsesområder har WAGO udviklet tre modulvarianter. Takket være deres ringredundans sikres en pålidelig kommunikation selv ved ledningsbrud.

Smarte netværk til procesteknik og automation med

  • Tilpassede PoE+-switches med 30 W pr. PoE+-port/-kanal
  • Robust moduldesign til krævende anvendelser
  • ECO-varianter til seriemaskinbygning med 24 V spændingsforsyning (man sparer dermed en ekstra 48 V-strømforsyning)
  • Skalerede funktioner – bl.a. med redundant spændingsforsyning og alarmfunktioner til hyppig anvendelse i procesteknik.


Sikker kommunikation

De nye 5- og 8-ports-switches leverer 1 Gbit dataoverføring – pålidelige selv i områder med udvidede temperaturer fra -40 til +70 °C. De arbejder intelligent og er energibesparende. “Effektiv Ethernet” betyder her, at ydelsen tilpasses og optimeres konstant på baggrund af den herskende datavolumen. Med henblik på aktuelle realtids-Ethernet-systemer, som anvendes i generel automatiseringsteknik, opfylder WAGO’s switches kravene til bl.a. PROFINET Conformance Class A (IEEE 802.1p).

Fordelene under ét

  • Ringredundans garanterer sikker kommunikation også ved ledningsbrud.
  • Mindre fortrådningsarbejde: Sparer tid, plads og penge.
  • Udvidet temperaturområde: -40 til +70 °C giver stor pålidelighed også under ekstreme betingelser.