WAGO Denmark A/S

EPSITRON® COMPACT-strømforsyninger: effektive og kompakte i alle positioner

08c02555WAGO’s nye strømforsyninger i EPSITRON® COMPACT-serien er velegnede til både skrue- og DIN-skinnemontering. Monteringen af strømforsyningerne bliver dermed endnu mere fleksibel.

EPSITRON® COMPACT-strømforsyningerne fås nu i nye varianter, der både kan monteres på DIN-skinne og montageplade. Dermed er strømforsyningerne særdeles velegnede til de mest forskellige applikationer – f.eks. i salgs- og spilleautomater, varmestyringer, dør- og portmotorer samt andre elektriske apparater til husholdningsbrug i henhold til EN 60335-1. Den fleksible montering gør det muligt at installere strømforsyningerne efterfølgende, og takket være deres smalle konstruktion spares der plads i tavlen.

Større effekt i alternative positioner
De nye strømforsyninger har en mærkespænding på 24 V DC og fås i størrelserne 1,3 A (787-1202), 2,5 A (787-1212), 4,2 A (787-1216) og 6 A (787-1226). For at forbedre de termiske egenskaber kan frontpladen tages af ved strømforsyningsvarianterne 1,3 og 2,5 A.

Stikbar tilslutningsteknik til direkte stiktilslutning
Strømforsyningerne er desuden udstyret med et picoMAX®-stik med Push-in CAGE CLAMP®-tilslutningsteknik. Det giver en hurtig, vibrationssikker og vedligeholdelsesfri tilslutning af entrådede og fleksible ledere. Stiktilslutningen gør det muligt at fortråde på forhånd og er en fordel i forbindelse med opmærkning og vedligeholdelse.

Kontakt WAGO Denmark A/S for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, web: http://www.wago.dk