Næh, saks mig nu lige baglæns ind i fuglekassen

Mobilt løftebord

Når et løftebord sakser bedre end Il Tempo Gigante fra Bjergkøbing Grand Prix

 

500 kilometer nordpå og så lige lidt til højre og så lidt nord på og så lige lidt til højre igen og så nord på, der ligger Bjergkøbing. Hvis Bjergkøbing nu er for langt væk for dig, kan du i stedet drøne forbi DENIOS på det der INTERNET og se vores nye udvidet sortiment af løfteborde.

Løftebord

Der er ikke noget ’pluttet’ over løfteborde fra DENIOS

Faktisk kan du sakse dig der ud af med vores løfteborde, fordi de sjovt nok har en enkelt saks. Derfor er vi også sikre på, at vores løfteborde sakser bedre end racerbilen Il Tempo Gigante fra Bjergkøbing Grand Prix.

 

Løftebord med bæreevne

Hævebord

En ting er, at løfteborde fra DENIOS sakser bedre end verdens bedste racerbil, men løfter de så også bedre? Kan løftebordene virkelig bænke mere end den store Il Tempo Gigante? Så absolut! Vores løfteborde og løftebordsvogne har en bæreevne fra 150 kg og op til 2.000 kg. Til denne information får vi helt lyst til at udbryde i bedste Sofus-stil: ”Nøj, han bruger dollarsedler som fluesmækker”. Det lyder måske fjollet, men hvem elsker ikke Bjergkøbing Grandprix?

 

Brug dit løftebord i det daglige arbejde

Mangler du overbevisning til, hvad du kan bruge dit løftebord til? Det er simpelt! Brug dit løftebord i det daglige arbejde når du skal klare lette løft, eller når du har brug for en arbejdsstation, der kan indstilles til hver enkelt medarbejder. Så kan dit arbejde nå nye ergonomiske højder.

 

Løftebordsvogn når du vil være mobil

Vil du gerne have større fleksibilitet på arbejdspladsen? Så kan vores løftebordsvogne være svaret. En løftebordsvogn er nemlig genial, når du vil være mobil. Hvis du mangler lidt overbevisning og tænker ligesom Ludvig og Sofus: ”det er for galt”, så kan vi kun sige: jo, den er god nok. Med vores løftebordsvogne eller mobile løfteborde får du den fineste kombination af en transportenhed og en højdejusterbar arbejdsstation. Så kan de lette løft i hverdagen kun blive nemmere at have med at gøre, og hverken du eller dine medarbejdere går og får ondt i nakken og ryggen.Mobilt løftebordTrænger spørgsmålene sig på?

Går du nu og har spørgsmål, der trænger sig på? Træk mig da lige baglæns ind i fuglekassen! Det kan vi ikke have. Så skriv eller ring til os. Vi svarer hurtigere end II Tempo Gigante.

Mobilt løftebord slået sammen