Miljøcontainer, walk-in skabet til din virksomhed

Sæt flueben ved miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed med en miljøcontainer fra DENIOS

 

Du har måske allerede et walk-in skab derhjemme, så hvorfor ikke også få et i din virksomhed? Hos DENIOS mener vi ikke et walk-in skab til jeres uniformer og arbejdstøj – vi mener i stedet en miljøcontainer til opbevaring af jeres farlige medier.

 

Miljøcontainere beskytter miljøet og dine medarbejdere

Farlige medier, bevares. Kan det virkelig være så slemt, at du skal anskaffe en miljøcontainer til opbevaringen? Kan du ikke bare opbevare dine vandforurenende og antændelige medier i produktionshallen sammen med dit værktøj og dine maskiner? I stedet for at komme med et stort nej som svar, får du i stedet et citat fra  den seje Bodil Jørgensen: ”Skal du fucke med mit grundvand, Claes?”

Nu ved vi ikke, om du rent faktisk hedder Claes eller Grethe, men det er heller ikke pointen. Hos DENIOS fokuserer vi på miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed, fordi vi alle har krav på rent drikkevand og føle os sikre på arbejdspladsen. Derfor har vi også udviklet og produceret walk-in lagre – også kaldet miljøcontainere – så du ganske simpelt kan passe på alle de kemikalier, der ellers vil løbe ud i vores kloaker, åer og søer.

Hvad kan de der walk-in lagre så helt præcist?

Walk-in lagre eller miljøcontainere handler om alt andet end tøj. Så det er ikke nu, du skal fortælle konen derhjemme, at du har købt et walk-in skab til hende indenfor i din virksomhed.

Selvom navnet MC-Vario lyder som en verdensomspændt DJ eller rapper, kan vi heller ikke prale med, at det handler om musik. Så intet tøj og ingen musik. I stedet kan vi prale med, at MC-Vario er navnet på vores effektive miljøcontainere. Skal du have en dør eller to i containeren? Begge dele er mulige. Vi kan skræddersy din helt egen miljøcontainer – eller dit helt eget walk-in lager. Det må næsten give dig point hos konen. Især når du fortæller hende, at containeren kommer i et moderne design, bliver frit leveret og er færdigmonteret. Det er ikke sød musik, som Thomas Helmig og Poul Krebs laver, men det er tæt på.

 

Vi sender virtuelle highfives

Du kan besøge vores hjemmeside og se udvalget af vores miljøcontainere og walk-in lagre. Hvis du skal være en Karl Smart i en fart, skal du have en MC-Vario miljøcontainer, som har den europæiske norm EN 1090. Så har du udstyret i orden. Du er også altid velkommen til at ringe til os – Vi sidder klar ved telefonen.

Når du køber vores produkter, sender vi en virtuel high-five og god karma i din retning – Du kan måske mærke det allerede?