Vidste du, at håndsprit i større mængder er brandfarligt?

desinfektionsmidler

Få styr på reglerne til lovlig opbevaring af håndsprit

Brandsikkert skab

I kølvandet på COVID-19 og genåbningen af Danmark er forbruget af håndsprit sprunget i vejret. Handelsbutikker, forlystelsesparker, fitnesscentre, større virksomheder, zoologiske haver og selvfølgelig hospitaler opbevarer derfor større mængder af håndsprit. Men kender du reglerne for opbevaring af større mængder håndsprit?

 

COVID-19 er skyld i mange ting

Forhåbentlig er vi ved at være godt ude på den anden side af COVID-19, og efterdønningerne af COVID-19 er blandt andet den øgede produktion og øgede lagerbeholdning af håndsprit. Vi spritter nemlig hænder som aldrig før for at være på den sikre side.

 

Håndsprit og andre desinfektionsmidler

Håndsprit er godt til bekæmpelsen mod virus – også COVID-19. Som de siger på hospitalerne: ”på med spritten, af med smitten”. Dette slogan er nu blevet hver mands eje, og med det øgede forbrug af håndsprit har virksomheder (heriblandt handelsbutikker, fitnesscentre, forlystelsesparker og zoologiske haver) et øget behov for at have bunkevis af håndsprit stående på lageret. Dog består håndsprit sjovt nok af ”sprit” – også kaldet alkohol. Derfor vil større mængder håndsprit, som opbevares samlet være en sikkerhedsrisiko grundet brandfaren.

brandsikkert lager

Kender du reglerne?

Ved du, hvordan du skal opbevare dynger af håndsprit (og desinfektionsmiddel generelt) sikkert og lovligt? Ligegyldigt om du selv producerer det og har det stående på et lager, eller om du køber større mængder ind, så gælder lovkravene om opbevaring af brandfarlige væsker stadigvæk.

depot

 

DENIOS sørger for korrekt, sikker og lovlig opbevaring af din håndsprit

Hos DENIOS har vi styr på lovkravene, og sjovt nok har vi også (flere) relevante løsninger, så du både kan krydse af ved sikker og lovlig opbevaring. Faktisk er vi frontløbere inden for produkter til miljøbeskyttelse og personlig sikkerhed på arbejdspladsen med produkter såsom opsamlingskar, brandsikre skabe, skræddersyet containerløsninger, absorbenter, åndedrætsværn, beskyttelsestøj, stiger, truckværn og skabe til gasflasker…

 

Løsninger til sikker, korrekt og lovlig opbevaring

Sikkert, korrekt og lovligt er tre vigtige faktorer, når det kommer til opbevaring af håndsprit. Afhængig af mængden af håndsprit du skal have opbevaret (om du skal bruge en udendørs eller indendørs opbevaring), kan et brandsikkert skab til kemikalier være løsningen. Har du for meget håndsprit til et skab, kan to brandsikre skabe, et brandsikkert depot, et brandsikkert walk-in lager eller en brandsikker container være vejen frem. Til udendørs opbevaring, hvor den nødvendige brandsikker afstand overholdes, kan et depot være den bedste og billigste løsning.Brandsikkert underskab

Vi finder den rette løsning i fællesskab

Hos DENIOS ’pådutter’ vi ikke løsninger, som er unødvendige og muligvis ekstra dyre. Du får det, du har behov for – hverken mere eller mindre. Derfor finder vi også den rette løsning til opbevaringen af din lagerbeholdning af håndsprit i fællesskab med dig. Du kan ringe til os og få rådgivning på 76 24 40 80 eller skrive en mail til info@denios.dk med dine spørgsmål.

depot