Små indbygningsmål: CIMON PLC indbygget i maskinstrukturen.

 

Med CIMON PLC’s meget små indbygningsmål, behøver styringen ikke nødvendigvis medføre placering af en stor styreboks. Her har Elmatech ApS leveret en styring,  indbygget i et 80 x 80 mm aluminiumsprofil, som indgår i maskinens struktur.

Den viste styring har 16 indgange og 16 digitale relæudgange, tilslutning til en HMI touch skærm, og via indbygget Modbus protokol og RS485 port mulighed for at samarbejde med andre styreenheder, f. eks robotter.

Den viste enhed er 600 mm lang, og kan leveres i længder efter ønske – og behov for forskelligt udstyr. Tilslutning af eksterne forbindelser kan, som her vist, finde sted i midten af profilet, men styringen kan også udføres med tilslutning i endedækslet. Alle komponenter og afdækning er hævet 12 mm, og interne forbindelser er fremført skjult under afdækningerne. Alle interne ledninger er mærket med nr. i begge ender.

PLC’en består af CPU og et tillægsmudul, hver med 8 indgange og 8 udgange. Tillægsmodulet kan erstattes med alle andre CIMON-S tillægsmoduler, f. eks analoge ind-og udgange eller specialmoduler for temperaurmåling,  m.m.

Elmatech ApS,     http://www.elmatech.dk,    aut@elmatech.dk    tel. 33332 6024 / 2625 3332