Miljøskabe af PolyStore er for syret!

Hvad siger du til at få 15% i rabat på dit miljøskab af PolyStore fra DENIOS?

 

Har du styr på, hvad du skal gøre med dine farlige kemikalier såsom syre og base? Det kan vi hjælpe dig med. Hos DENIOS har vi nemlig vores miljøskabe af kunststoffet polyethylen, som giver dig sikker opbevaring af vandforurenende og aggressive væsker i henhold til loven.

Aggressive væsker ligefrem? Kan det virkelig være så farligt? Hertil må vi ganske enkelt svare ”ja”. Det vil være møgærgerligt at forgifte nabolaget omkring din virksomhed, fordi vandforurenende og farlige væsker siver fra din virksomhed og ned i grundvandet. Det bliver skam heller ikke en billig omgang for pengepungen. Faktisk, så bliver det med garanti meget dyrere end din families shoppevaner.

 

Ingen samlinger og ingen dikkedarer

Det smarte ved vores miljøskabe af PolyStore, er, at de er støbt ud i et stykke. Det vil sige, der er ingen samlinger og dermed ingen steder, hvor væsken kan sive ud igennem. Vi ved ikke, om det er verdens største ”bageform”, vi bruger til støbningen, men den er i hvert fald gigantisk!

Hvis dine væsker nu skulle dryppe ved siden af inde i miljøskabet som en børnenæse i vintermånederne, har vi selvfølgelig også tilføjet et væsketæt opsamlingskar i bunden af skabet. Med alt det her i mente kan vi hos DENIOS garantere dig for en 100% sikker opbevaring af de mest syrede væsker.

 

Miljøskabe af PolyStore er perfekte til værksteder og laboratorier

Vores miljøskabe af PolyStore er geniale til værksteder og laboratorier, og hvis du vil spare plads, kan du få skydedøre i, fremfor store døre der åbner ud i rummet. Hos DENIOS har vi selvfølgelig også forskellige størrelser af vores miljøskabe, og du har nemt mulighed for at tage opsamlingskarrene for at rengøre dem. Med andre ord, vores miljøskabe af PolyStore er din kemikers våde drøm.

 

Få 15% rabat på dit miljøskab af PolyStore fra DENIOS

Miljøskabe af PolyStore fra DENIOS er klar parat start til brug, og lige nu kan du få 15% i rabat (gældende frem til den 1. oktober 2019), når du køber dit miljøskab af PolyStore hos DENIOS. Ring til os på 76244080 og nævn rabatten eller skriv ”PolyStore15” i feltet ”bemærkninger”, når du laver ordren i vores webshop. Så sørger vi for, at du får inkluderet rabatten i din ordre.