Mangler dine batmanunderbukser lidt ekstra udstyr?

ex-beskyttet varmekapper

En varmekappe fra DENIOS gør dit superheltekostume endnu bedre

Er du en af dem, der er en fandens karl og superhelt, når du spadserer rundt derhjemme i dine batmanunderbukser? Hvorfor ikke få nye boller på suppen og udevide dit superheltedomæne. Nu kan du nemlig blive den varmeste superhelt på arbejdspladsen med en varmekappe og et varmebælte fra DENIOS!

varmekappe til ibc

varmekappe til gasflaskerNå nye højder med varmekapper

Du når nye højder med varmekapper fra DENIOS – i hvert fald hvis du også har lidt tryllestøv, glade tanke og superheltegener. Ellers kan det være, at du skal overlade varmekapperne til dine tromler og IBC’er. Især hvis du vil have fleksibel opvarmning af netop dine tromler, dunke og IBC’er.

En varmekappe klarer sagerne

I vores webshop har vi varmekapper til tromler og IBC’er fra 2 liter og op til 1.000 liter, så mon ikke du også kan finde en, der passer dig, som du kan låne med hjem til dine superhelteløjer i weekenderne. Alle vores varmekapper er ATEX certificerede, og de opfylder gældende lovkrav i henhold til EN 60079-0:2004 og EN 60079-7:2003.

Hold varmen med varmekapper

Du er garanteret at holde varmen med en varmekappe fra DENIOS. Vores varmekapper opnår nemlig en temperatur på op til 80°C på tromlevægge og 55°C på IBC’er ved hjælp af en automatisk temperaturstyring.

Ex-beskyttet varmekapper

Mangler du en varmekappe til dunke og gasflasker, som skal være i Ex-beskyttet udførelse i henhold til ATEX? Så stik snuden forbi vores webshop. Vores varmekapper til dunke og gasflasker fås både som Ex-beskyttet og ikke Ex-beskyttet versioner. Så der er en type varmekappe til alle slags superhelte – Selv de mest farlige af slagsen.

Ex-beskyttet varmekappe til tromler

Opgradér dit superhelteudstyr med et varmebælte

Nu tænker du måske, at en varmekappe ikke er nok tilbehør til dine batmanunderbukser. Så derfor kan du også lige tilføje et varmebælte til samlingen. Selvfølgelig kan varmebæltet også bruges til fleksibel opvarmning af tromler. Et varmebælte er ikke lige så stort som en varmekappe, så det er dit behov, der determinerer, om det er et varmebælte, en varmekappe, begge dele eller flere varmebælter, som du har brug for. Vores varmebælter fås af stål eller silikone.

varmebælter til tromler

Flyv forbi eller giv et kald

Du kan hoppe i dit superheltekostume og flyve forbi os i Fredericia, du kan ringe til os, eller du kan smutte forbi vores hjemmeside og se vores udvalg af varmekapper og varmebælter.

varmekappe til tromler