Kost-effektivt PLC-system fra Sydkoreanske CIMON

CIMON modulopbygget PLC system med meget små mål og kraftfuld ydeevne er et særdeles fleksibelt system med stor kapacitet i CPU’en og mange i/o udvidelsesmuligheder, såvel digitale som analoge.

CPU-en fås med 8i/8u eller 16i/16u, og har som standard RS232 port. Fås med ekstra RS485 port og Ethernet port. Indbygget er 32 PID regulatorer , hurtigtæller samt aritmetiske og trigonometriske regnefunktioner, 512 tællere/timere, og 10.000 dataregistre, 8.192 interne flag.

Modulerne er for din-skinne montage, målener er 91 x 77 x max 30 mm, og forbindes via et intern click-on system. Et system kan bestå af max 13 moduler, og programmet omfatter  digitale i/o, analoge i/o, Temperatur indgange og kommunikations moduler til ethvert formål.

Såvel CPU som moduler lagerføres hos Elmatech ApS

Software til programmering  via USB-port medfølger naturligvis, eller kan frit downloades fra vores web-side. Det er et brugervenligt software, og manual er indbygget som hjælpefunktion i programmet. – Dansk startguide medfølger og Elmatech ApS yder gratis support.

Se priser og specifikationer i vores web-shop på http://www.elmatech.dk