Kender du historien om DENIOS?

Historie om opsamlingskar

Det hele startede med et opsamlingskar af stål

DENIOS er frontløber, når det kommer til produkter til miljøbeskyttelse og personlig sikkerhed på arbejde. Men kender du historien om DENIOS? Og hvordan passer et opsamlingskar af stål ind i hele vores fortælling?

 

Har du hørt om den kemiske katastrofe i 1986?

Tilbage i 1980’erne var der ikke stor fokus på oliespild, bortskaffelse af gammelt olie eller kemikalieudslip. Dog blev spotlyset tændt på korrekt bortskaffelse, opbevaring og håndtering af olier og kemikalier, efter et schweizisk selskab i 1986 skabte en af de største kemiske katastrofer i Europa. På grund af kemikalier blev Rhinen farvet rød, og dødeligheden blandt dyr i og omkring Rhinen eksploderede.

 

Opsamlingskar af stål

Vores grundlægger, Helmut Dennig, var hurtig ude med en banebrydende idé i kølvandet på den kemiske katastrofe: et opsamlingskar / en spildbakke af stål til opsamling af spildolie. Ud fra ideen om opsamlingskar af stål voksede DENIOS frem – først i Tyskland, og sidenhen i 24 andre lande (blandt andet Danmark) fordelt i hele verden. Her over 30 år senere er opsamlingskar / spildbakker af stål stadig en del af vores sortiment sammen med over 500 andre modeller (opsamlingskar af rustfrit stål og opsamlingskar af plast). I dag tilbyder vi det største sortiment af opsamlingskar i hele Europa.

opsamlingskar af stål

Vi er meget mere end opsamlingskar

Selvom DENIOS startede med opsamlingskar tilbage i 1986, har vi aldrig stoppet med at udvikle og producere nye ideer og tiltag, som alle fokuserer på ’miljøbeskyttelse’ og ’sikkerhed på arbejde’. Derfor lyder vores sortiment blandt andet også på skræddersyet containerløsninger til opbevaring af kemikalier og olier, brandsikre skabe, tromler, tromleløftere, absorbenter, hjelme, handsker, kropsbrusere, skabe til gasflasker og pumper.Brandsikker container

DENIOS var med på miljømoden – før det blev mode

Hos DENIOS er vi stolte over at have haft et fokus på miljøbeskyttelse længe før, det blev en kæphest for både privatpersoner, virksomheder, politikere og aktivister. Derfor er vi selvsagt også stolte over, at der er kommet et øget fokus på miljø og miljøbeskyttelse her i nyere tid. Vi som frontløbere er klar til at hjælpe dig med at beskytte miljø, medarbejdere og din virksomheds kapital.