Har du styr på din dunk?

Ellers kan du måske låne et par dunke fra din kone

 

Hvis din kone nu siger nej til, at du må hapse eller låne hendes dunke, så fortvivl ej! Hos DENIOS har vi bunker af dunker, som bare ligger og venter på at blive dine.

 

Så hvad skal det være? Små dunke? Plastdunke? Ståldunke? Eller transportbeholdere? Vores arsenal af dunke efterlader ingen fortvivlelse eller sure miner – hos hverken dig eller din kone.

Dunke med smal hals fra DENIOS

Små dunke

Små dunke fra DENIOS er oplagte til de små mængder af væsker, som du og dine medarbejdere bruger i den daglige drift. Dunkene kan eksempelvis bruges til prøveudtagning eller til sampler af væsker.

Vi har små dunke med både bred og smal flaskehals, og disse er geniale til emballering og opbevaring af flydende eller faste medier. Granulater er for eksempel geniale at smide i en dunk fra DENIOS. Til de flydende væsker, som du gerne vil dispensere, kan vi anbefale vores sprayflasker og drypflasker.

Plastdunke

I vores DENIOS produktserie har vi beholdere og dunke af polyethylen (PE). Det er ligegyldigt, om du er til store, små eller mellem dunke. Vi har plastdunke i alle almindelige størrelser, og så har de endda en FN-godkendelse for farligt gods. Bum bum. Det er da toppen af poppen!

Ståldunke

Både vores plastdunke og ståldunke kommer i forskellige udgaver, og fælles for dem alle er, at de er egnede til påfyldning, opbevaring og transport af brændstoffer, opløsningsmidler og andre farlige medier og væsker.

Skal din dunk fyldes op? Bare rolig, vores store åbninger (i vores dunke, selvfølgelig) gør en nem påfyldning aldeles mulig for selv den største jubelidiot.

 

Transportbeholdere

Transportbeholdere af stål fra DENIOS er den ideelle løsning til transport med fly, skib, jernbane og vejnet. Vores rustfri stålbeholdere kan bringes i spil, når der er tale om transport, påfyldning, og distribution af brandfarlige væsker.

 

Skal vi skaffe dig en dunk eller to?

Du finder vores udvalg af dunke i vores webshop. Hvis du er i tvivl om, hvilken dunk der klæder dig og din virksomhed bedst, er du selvfølgelig velkommen til at ringe og skrive til os. Lige meget hvad, så bliver du vild med dine nye dunke – især fordi, de ikke er din kones.