Er du stålfast i din opbevaring af olier?

Opsamlingskar af stål

Opsamlingskar af stål er klassikere, der bliver bedre med årerne

 

Du har vel nok hørt udtrykket, at vin kun bliver bedre med årerne. Det er også tilfældet med opsamlingskar og spildbakker af stål fra DENIOS. Her 30 år efter vi producerede vores første spildbakke af stål, står vi med en klassiker, der kun bliver bedre – og mere relevant – med årerne.

Opsamlingskar af stål

Hedder det et opsamlingskar eller en spildbakke?

Ligesom hunden eller katten derhjemme kan have flere kælenavne og navne, så står vi også i den situation, at opsamlingskar bliver kaldt mange forskellige navne. Så opsamlingskar, spildbakke, drypbakke, gulvkar, stålkar og spildkar. Du ved, hvad man siger; kært barn har mange navne…

Opsamlingskar af stål

Hvad kan et opsamlingskar af stål egentlig?

Et opsamlingskar af stål kommer i spil, hvis du står med IBC palletanke, dunke, tromler og/eller tønder, som har olie, diesel, benzin eller anden brændbar væske i.

Det er i og for sig super duper, at du opbevarer den antændelige væske korrekt i eksempelvis en tromle, men hvad nu hvis der går hul på den? Så ”fucker” du med vores grundvand… Det er derfor, du skal bruge et opsamlingskar med en eventuel gitterrist til at placere tromlen ovenpå. Alle lækager og oliespild lander i opsamlingskarret, og du slipper for at få Bodil Jørgensen på nakken.

 

Har du brug for ekstra sikkerhed?

SpillGuard by DENIOS

Det er ikke sikkert, at du får tjekket dit opsamlingskar hver dag i forhold til eventuelle lækager. Derfor er det smart at have en lækagedetektor, der netop fortæller dig, når der sker lækager.

Hos DENIOS har vi i 2020 lanceret vores hockeypuck-store lækagedetektor, SpillGuard®. SpillGuard® registrerer lækager, så snart de rammer dens hylster, og du får med det samme besked via en audiovisuel alarm.

 

Sådan bruger du SpillGuard®

Du placerer SpillGuard® i opsamlingskarret, trykker på den eneste knap der er og færdig! SpillGuard® er klar til overvåge lækager for dig.