Bliver dine kabler, nøgler og dokumenter altid væk?

Ventilafspærring til håndhjul

Få sikkerhedsudstyret i orden med nøgleskabe, værdiskabe og afspærringssystemer

 

Render du rundt med en klump af et nøglebundt, der faktisk er så tungt, at du er nødt til at have bælte på? Ligger dine vigtige papirer i en pærevælling på skrivebordet? Og afspærringssystemer til ventiler og gasflaskelåse? Hvad er nu det for noget? DENIOS har bunkevis har sikkerhedsudstyr, din virksomhed ikke kan leve uden…

Nøgleskab med 300 knager

Drop nøglebundtet og r..sprækken

Hos DENIOS har vi et ganske pænt udvalg af nøgleskabe, så hvorfor ikke droppe nøglebundtet som alligevel sørger for, at du dagligt viser lidt for meget, når du bukker dig ned…

 

Nøgleskab

Et nøgleskab til hundredvis af nøgler

Vi har både nøgleskabe med nøglelås, og vi har nøgleskabe med mekanisk lås. Vi har et nøgleskab med 300 kroge, men har du ikke nær så mange nøgler, har vi blandt andet også nøgleskabe med 10, 20, 48, og 64 knager/kroge. Så alt i alt en god landhandel af nøgleskabe til dit nøglebundt, som er på størrelse med en vandmelon.

 

Værdiskabe og pengeskabe

Vi har godt nok ikke et Franz Jäger pengeskab, men det gør nok heller ikke noget. Så får du nemlig ikke besøg af hr. Egon Olsen. Til gengæld har vi pengeskabe, dokumentskabe og værdiskabe, der giver dig optimal beskyttelse (og orden) af virksomhedens vigtige papirer.

Værdiskab med sikkerhedslås

Hvad kan et værdiskab og dokumentskab så?

Vores værdiskabe fås med nøglelås, elektronisk kodelås og/eller sikkerhedslås. Skal du vide dig helt sikker, så har vi også dokumentskabe med certificeret brandbeskyttelse. Så drop pærevællingen af papirer på skrivebordet (og gulvet) og pak dem i stedet væk ind i et værdiskab. Du ved, hvad man siger: ”ude af øje, ude af sind”.

Værdiskav med elektronisk kodelås

Afspærringer til ventiler og kabler samt gasflaskelåse

Ventilafspærring til hÃ¥ndhjulHvad kan et afspærringssystem til ventiler helt bestemt? Jo, det kan give dig en større sikkerhed, idet afspærringssystemer kan forhindre personskader og skader på din virksomheden. Så tør du egentlig at lade være? Det samme gælder for gasflaskelåse. Vid dig sikker og aflås dine gasflasker (og dit skab til gasflaskerne). Så får du heller ikke nogen uindbudte gæster på besøg.

 

Ventilafspærring til håndhjul, flere farver

Ventilafspærringer i mange farver og størrelser

Vores afspærringer til ventiler til håndhjul fås i flere farver og størrelser, så du kan helt sikkert finde nogle, der matcher dine behov.

 

Find mere sikkerhedsudstyr i vores webshop

I vores webshop finder du mere sikkerhedsudstyr såsom adgangskontrol, hængelåse, sikkerhedslåse, korrekt sikring af nødudgange, låsebøjler, ventillåse, blokeringssystemer til gennemgangsventiler og kontaktlåse med ikke-ledende nylonkabler.

Kontaktlås med ikke-ledende nylonkabel