Stemmer Imaging A/S

STEMMER IMAGING fortsætter udvidelsen med etableringen af datterselskab i Italien

  • STEMMER IMAGING er nu til stede på alle Europæiske nøglemarkeder
  • Nyt datterselskab kombinerer tidligere aktiviteter på det italienske marked

Moderselskabet til danske STEMMER IMAGING A/S, STEMMER IMAGING AG (ISIN DE000A2G9MZ9 / GSIN A2G9MZ), noteret på Prime Standarden på Deutsche Börse, Frankfurt Stock Exchange, har nu etableret datterselskab i den italienske by Bologne. Efter registreringen i virksomhedsregistret er machine vision specialisten STEMMER IMAGING nu repræsenteret med lokale datterselskaber på alle europæiske nøglemarkeder.

Umiddelbart efter bekendtgørelsen i maj 2019 om købet af den spanske Group Infaimon S.L. med datterselskaber i Portugal, Mexico og Brazilien, rykker STEMMER IMAGING nu systematisk videre med sin ekspansionsstrategi. Selskabet har opereret på det italienske marked igennem mange år som en pålidelig leverandør af innovative machine vision løsninger. Nu, med den lokale tilstedeværelse i Bologne, vil italienske kunder have adgang til produkter og services direkte fra det lokale selskab.Yderligere information om produktporteføljen kan ses på den nye hjemmeside http://www.stemmer-imaging.it (Email: info@stemmer-imaging.it).

”Fra italiens industrielle hjerteland har vi nu mulighed for at servicere vore kunder direkte med brug af eksisterende struktur og samling af vores aktiviteter. På samme tid er vi overbeviste om at vi kan servicere det italienske markeds store potentiale endnu mere effektivt med vores egen tilstedeværelse og kvalificeret personale, som allerede er fundet og som skal yde den lokale support”, siger Lars Böhrnsen, CFO, STEMMER IMAGING AG.

Om STEMMER IMAGING:

STEMMER IMAGING er en af Europas førende udbydere af machine vision teknologi til videnskab og industi. Med den perfekte kombination af innovative produkter, ekspertrådgivning og service hjælper STEMMER IMAGING kunder med at løse machine vision opgaver sikkert, hurtigt og nemt. Erfarne specialister er tilgængelige og kan nemt kontaktes i hele Europa. STEMMER IMAGING AG er noteret på Deutsche Börse Prime Standarden, (ISIN DE000A2G9MZ9 / GSIN A2G9MZ).

Se mere på vores hjemmeside. For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

STEMMER IMAGING A/S
Annette Runge
Skelbækgade 2, 6
1717 København V
Tel: +45 3373 0000

a.runge@stemmer-imaging.dk
http://www.stemmer-imaging.dk