Stemmer Imaging A/S

Nordic Machine Vision Technology Forum 2017

SMere end 150 besøgende deltog i en helt enestående event for danske og øvrige nordiske interessenter i machine vision d. 24. oktober i Stockholm. Her afholdt Europas største udbyder af teknologi til machine vision, STEMMER IMAGING, for trejde gang Nordic Machine Vision Technology Forum. Her var foredrag, eksperter og teknologi kondenseret i én stor event med deltagelse og udstilling af hele 35 markedsledende producenter, der fremviste spændende teknologier og nyheder, og hvor hele 43 foredrag i 4 parallelle spor, gav de besøgende mulighed for at blive opdateret med de seneste nyheder og teknologier indenfor machine vision.

Teknologiforummets hovedfokus var på de 43 præsentationer og foredrag, der dagen igennem afholdtes af førende imaging eksperter. Lektionerne var organiserede i 5 parallelle spor og deltagerne kunne på forhånd tilmelde sig præcist de præsentationer, der matchede interesse og ønsker bedst, og derigennem optimere den individuelle deltagers agenda og udbytte af dagen.

Mere information om Nordic Machine Vision Teknology Forum, se her: https://www.stemmer-imaging.dk/en/news/2017-10-great-success-at-the-nordic-machine-vision-technology-forum/

Se video fra eventet her: https://www.youtube.com/watch?v=oEkeQT0QoPg#action=share