Ekstra webinar om test af elektriske produkter med ODU-MAC Black-Line

Sådan laver du avancerede test af elektriske produkter med ODU-MAC® Black-Line Mass Interconnect system

Efter en overvældende deltagelse i webinaret i november gentager ODU Denmark nu successen med et nyt webinar den 13. januar 2021 kl. 9.30 – 10.30

Med introduktionen af elektronik og styringer i flere og flere slutprodukter er der et behov for effektivt at teste funktionaliteten af bestykkede printkort, kritiske del-komponenter eller det færdige produkt. For de fleste der skal anskaffe et testsystem til de opgaver, vil høj performance, hurtig levering, nem konfigurering og en konkurrencedygtig pris være vigtige parametre.

Det nye ODU-MAC® Black-Line, som er baseret på det gennemprøvede ODU konnektorsystem, lever op til alle parametrene. Med ODU-MAC® Black-Line receiveren kan man nemt udskifte, omkonfigurere eller tilføje moduler efter behov. Det giver maximal fleksibilitet og sparer tid og penge. Den nytænkte elektromekaniske sammenkobling sikrer, at receiver og ITA-frame sammenkobles præcist og pålideligt, så der er sikkerhed for lang og stabil levetid

ODU Denmark inviterer til et webinar, som er målrettet testingeniører, produktionschefer og andre med interesse for systemer til avancerede funktionstest. Bemærk, at webinaret er for virksomheder, som er etableret på det danske marked.

ODU-MAC® Black-Line, som webinaret handler om, anvendes som interface mellem testudstyret og testobjektet.

Webinaret foregår på engelsk. Mads Haastrup fra ODU Denmark byder velkommen og deltager via Q&A chatten, og emnerne bliver præsenteret af Product Manager Maximilian Baumann and Application Manager Stephan Rottmeier, ODU GmbH & Co. KG.

Her følger det officielle program på engelsk:

Webinar: ODU-MAC® Black-Line – the most flexible Mass Interconnect Solution

Topics

 • Mass Interconnect – introduction to the topic and brief overview
 • ODU-MAC® Black-Line: presentation of the electromechanical version and product features:
  • 8 tensioning points prevent the frame distortion
  • Maximum flexibility with proven ODU-MAC® Blue-Line modules
  • Signal blocks for very high packing density
  • Tolerance protection thanks to 12 individual floating pins / docking frames
  • Optional RFID coding for adapter recognition and automation
  • Other ODU-MAC® Black-Line versions: 12-Flex TWO M
 • Accessories
 • Individual questions regarding products, applications, possibilities

The webinar will be held in English by Product Manager Maximilian Baumann and Application Manager Stephan Rottmeier, ODU GmbH & Co. KG. Mads Haastrup, Sales Manager Nordic, from ODU Denmark will also participate. The webinar will be recorded for internal training purposes. Your name will be hidden during the webinar and will only show, if you ask a question in the chat.

Tilmeld dig her