Vidste du, at du kan forbedre ydeevnen med slæberinge?

Slæberinge

I mange tilfælde kan du også forenkle konstruktionen for flere applikationer med slæberinge.

Slæberinge kan du anvende i en hvilken som helst mekanisk anordning, som skal kunne rotere frit, og hvor du vil overføre strøm eller elektriske datasignaler. Slæberinge kan forbedre ydeevnen, og forenkler konstruktionen for mange applikationer.

Du kan vælge mellem mere end 10.000 designs, og finder du ikke den slæbering, der passer til din applikation, så kontakt os.

Du får slæberingene til en konkurrencedygtig pris, kort leveringstid, og så er slæberingene designet til hårde miljøer.

Typiske applikationsmuligheder er vindmøller, radarsystemer, medicinsk udstyr og militære og maritime miljøer.

Kort overblik over slæberinge og roterende komponenter

  • Industrielle slæberinge – er udviklet til høj performance miljøer og fleksible krav.
    De anvendes typisk i kamerasystemer, robotter, pakkemaskiner, medicinsk udstyr og i en bred vifte af automationssystemer.
  • Slæberinge til medicinalindustrien – kræver minimal vedligeholdelse og har en lav dB.Slæberingene kommer i et kompakt design med en indvendig diameter op til 1.270 mm.
  • Marine slæberingeFocal marine slæberinge er udviklet til at fungere under ekstreme marinemiljøer.
  • Kapsel slæberingeDen kompakte kapsel slæbering er yderst fleksibel når applikationen ikke tillader større versioner. Kapsler op til 56 kontakter er tilgængelig.
  • Slæberinge med stor diameterSlæbering der kræver minimalt vedligehold og har en støjsvag mekanisk systemdrift. Indvendig diameter op til 55 tommer og optisk enkel kanal tilgængelig med data to til 5 Gp / s.


Få mere at vide om slæbering

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne med slæberinge, så giv Halldor et kald på mobil 7312 1221 eller send en mail til hak@eegholm.dk. Han kan fortælle meget mere om slæberinge.