tic elkas/Eegholm-gruppen udpeger to nye bestyrelsesmedlemmer

Den førende nordiske el-tavleproducent tic elkas/Eegholm-gruppe byder Louise Koch og Peter Sørensen velkommen til bestyrelsen. Bestyrelsen er hermed fuldt konstitueret efter Axcel’s investering i gruppen i 2023.

Nye bestyrelsesmedlemmer

Louise Koch, Group Head of Sustainability hos Grundfos, bringer omfattende international erfaring inden for bæredygtig forretningsudvikling og strategisk ESG til bestyrelsen, mens Peter Sørensen, COO hos den tekniske serviceleverandør Andersen & Heegaard og tidligere CEO hos Otis, tilfører stor brancheerfaring og kommerciel ekspertise til gruppen.

“Vi er stolte over at kunne byde to stærke profiler som Louise og Peter velkommen til bestyrelsen. Begge kommer med yderst relevant erfaring som vil styrke os i at nå vores vision om at skabe den nordeuropæiske markedsleder indenfor eltavler”, siger Morten Østergaard.

Partner hos Axcel, Christoffer Müller tilføjer, “Vi er tilfredse med nu at have sat en komplet bestyrelse med stærke, komplementære brancheprofiler, der er godt rustede til at guide gruppen både kommercielt og i forhold til bæredygtighed.“

Ud over de to nye bestyrelsesmedlemmer består bestyrelsen i tic elkas/Eegholm-gruppen af bestyrelsesformand Morten Østergaard, Axcel’s Managing Partner Christian Schmidt-Jacobsen og Axcel Partner Christoffer Müller.


Om tic elkas/Eegholm-gruppen

tic elkas/Eegholm-gruppen er en førende nordisk end-to-end leverandør af eltavler og relaterede services. Dette inkluderer paneldesign, produktion af hardware, softwareautomatisering, installation og andre services. For nylig blev den norske producent af el-tavler, Elcor, en del af gruppen. tic elkas/Eegholm-gruppen har været støttet af Axcel siden 2023. For yderligere information, besøg http://www.ticelkas.dkhttp://www.eegholm.dk eller http://www.elcor-group.com.

Om Axcel
Axcel blev grundlagt i 1994 og er en nordisk kapitalfond med fokus på fire sektorer: teknologi, forretningsservices og industri, sundhed og forbruger. Vores team i Stockholm og København har 30 års erfaring med at opbygge virksomheder gennem en samarbejdsorienteret tankegang og en struktureret tilgang til værdiskabelse. Axcel har rejst syv fonde med en samlet kapital på ca. € 4,1 milliarder fra nordiske og internationale investorer. Axcel ejer i øjeblikket 21 virksomheder med hovedkontorer på tværs af Norden og har foretaget i alt 71 platformsinvesteringer, 300 add-ons og 50 exits. For mere information, besøg http://www.axcel.dk.

 

Yderligere information

tic elkas/Eegholm Group:
Morten Østergaard, Bestyrelsesformand
Tel.: +45 26 15 35 07
E-mail: moe@ltpgroup.com

Axcel:
Maria Fiorini Lorenzen, Head of Communications
Tel.: +45 22 27 36 76
E-mail: mfl@axcel.dk