Undgå at brug tid på at sætte dig ind de amerikanske standarder, når din el-tavle skal til USA

Lad os bygge din el-tavle, når den skal til USA. Vi har mange erfaring som certificeret UL tavlebygger, og sørger for, at din el-tavle produceres i henhold til den amerikanske standard UL508A.

Lad os bygge din el-tavle, når den skal til USA. Vi har mere end 10 års erfaring som certificeret UL tavlebygger, og sørger for, at din el-tavle produceres i henhold til den amerikanske standard UL508A. 

I tæt samarbejde med dig udvikler og fabrikerer vi individuelle eller standardiserede el-tavler. Skal din el-tavle til USA, kan du trygt overlade det til os. Vi har mere end 10 års erfaring som certificeret UL tavlebygger.

Din el-tavle bliver produceret i henhold til den amerikanske standard UL508A som gælder til og med tavlens kabelindføringer. Alt elektrisk materiel uden for tavlen er ikke omfattet af UL508A.

Vi er meget opmærksomme på den teknologiske udvikling inden for el-tavleproduktionen samtidig med at være på forkant med individuelle behov.

Hvem er vi?

Vi er specialister i el-tavler og automationsløsninger til det industrielle og maritime marked til konkurrencedygtige priser.  Men du skal ikke kun vælge os på grund af prisen.

Vi brænder ligeså meget for kunderne, som vi gør for at lave markedets bedste el-tavler.  Vi vil ikke bare være en leverandør. Vi vil være det tætteste, du kommer på at få din egen el-tavleafdeling – uden at skulle betale skrivebord og fast løn.

Læs mere om dine muligheder som el-tavle kunde hos Eegholm.

 

Vil du vide mere om dine fordele og muligheder som tavlekunde

…så tag kontakt til Erling Refsgaard på tel 2463 6634 eller på mail er@eegholm.dk