Træt af at tilpasse profiler? Få profiler til din maskinindkapsling i aftalte længder

Undgå det tidskrævende arbejde med at tilpasse profilerne til din næste maskinindkapsling. Ved X-frame får du profilerne i aftalte længder. Du skal blot montere profilerne – nemt og enkelt!

Konceptet – X-frame – fra kapslingsproducenten Häwa er baseret på en intelligent kombination af standardiserede moduler og fleksible aluminiumsprofiler. Komplekse maskinceller opbygges ved hjælp af få komponenter og i løbet af kort tid.

5 stærke grunde til at vælge X-frame til din næste maskinindkapsling

  1. Stor styrke og stabilitet – En X-frame profil bliver bukket 13 gange, inden der svejses kraftige endeplader på, hvilket giver profilerne en meget stor styrke og stabilitet.
  2. Hurtig og nem montage af profiler – du modtager profilerne i de aftalte længder. Du undgår fremover at tilpasse profiler i forskellige længder.
  3. Nem eftermontage af kabler og komponenter via profilens låge
  4. Kabelkanaler kan du fremover undgå – X-frame profilerne har god plads til montage af kabler og komponenter, som nemt skjules i X-frame profilerne, der har en låge i hele profilens længde
  5. Beskyttelse af kabel og komponenter – profilen beskytter kabler og komponenter mod snavs og ydre påvirkninger

 

Se hvor nemt X-frame samles og se hvilke muligheder du har

 

X-frame kan indkapsle alt…

X-frame konceptet kan bruges til indkapsling af alt fra en mindre CNC-maskine til store robotserier i såvel traditionelle maskinindustrielle miljøer som i fødevare-, medicinal- og renrumsmiljøer. X-frame er et globalt patenteret koncept.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Kontakt teknisk rådgiver, Jørgen M. Lund, jml@eegholm.dk, direkte 2372 8714.  Du kan også få flere informationer på vores hjemmeside.