Tilslut forskellige IO-Link-enheder til ASi med blot et enkelt kabel

Kunne du godt tænke dig at tilslutte intelligente IO-Link-sensorer eller -aktuatorer til dit kontrolsystem? ASi-5 gør det ekstremt nemt at tilslutte IO-Link-enheder med forskellige funktioner og fra forskellige producenter.

Topologi efter eget valg

Ved hjælp af den funktionsuafhængige IO-Link-protokol kan du tilslutte en lang række forskellige intelligente sensorer og aktuatorer. Takket være ASi skal du blot bruge et enkelt kabel, og der er overhovedet ingen begrænsninger af topologien. IO-Link-enhederne tilsluttes ASi-5-interfacet via vores IO-Link-mastere – eks. til en 4-ports-master i et kontrolkabinet i IP20 eller til en 4-, 2- eller 1-ports-IO-Link-master i felten i IP67.

Fig.: ASi-5 gør det nemt at tilslutte en lang række forskellige IO-Link-enheder til kontrolsystemet

Omkostningseffektiv tilslutning af individuelle IO-Link-enheder

Hvis du kun ønsker at integrere en IO-Link-enhed ved en enkelt position, er vores kompakte 1-ports-master det ideelle valg. Ved hjælp af denne kan du også tilslutte individuelle IO-Link-enheder på enhver lokation både nemt og omkostningseffektivt – fordelt over hele ASi-kablet med en længde på op til 200 meter.

Her giver vi dig nogle eksempler på, hvor nemt det er at parametrisere IO-Link-enhederne: https://www.bihl-wiedemann.de/dk/support/videos/io-link-multi-vendor-wand.html?wmc=nl_en_0420_video_io-link&utm_campaign=EN%20-%20Newsletter%20-%200420&utm_medium=e-mail&utm_source=newsletter

Har du spørgsmål til vores produkter og løsninger?

Vi vil med glæde hjælpe dig.