Til hurtige applikationer: Safe Link – Kan nu konfigureres med ekstra muligheder

Nu er der ekstra indstillingsmuligheder i ASIMON360 til Safe Link. Safe Link er en teknologi i gateways med integreret sikkerhedsmonitor og Safety Basis-monitorerne med Ethernet-interface, der gør sikre signaler tilgængelige for alle enheder i netværket.

Fig. 1: Safe Link – den enkleste måde at forbinde mange signaler sikkert på

Ekstra indstillingsmuligheder i ASIMON360

Efter at indstillingsmulighederne i ASIMON360-softwaren til Safe Link har været begrænset, er det nu muligt at vælge ikke bare ”Standard”-muligheden, men også vælge mellem ”Forøget pålidelighed” og ”Hurtig”, hvilket er optimalt til korte worst-case turn-off-tider.

Fig. 2: Safe Link med udvidede indstillingsmuligheder i ASIMON360

Overblik over indstillingsmulighederne

  • “Standard“ – Standard-modus har vist sig at være en god løsning, der er optimal for både hastigheden og tilgængeligheden af signalerne og kommunikationen mellem de enkelte slaver.
  • “Forøget pålidelighed“ – Denne indstilling er optimal for maksimal tilgængelighed, og den tillader en høj fejltolerance, hvilket vil sige, at forsinkede meddelelser fra enhederne, såsom i WLAN-systemer med højtrafikbelastning, er tilladt. Dette gør det muligt at øge systemtolerancen på bekostning af worst-case-responstiden.
  • “Hurtig“ – Den nye “Hurtig“-mulighed er optimal til korte worst-case-turn-off-tider, hvilket reducerer sikkerhedsresponstiden via Safe Link med ca. 25 % (i øjeblikket tilgængelig for følgende modeller: BWU3160, BWU2828).

 

Worst-case-turn-off-tiden vises da altid i frigivelsesprotokollen i ASIMON.

Mere information: bihl-wiedemann.dk