Synes du også, at øverste hylder er djævlens påfund?

Så har vi hos DENIOS løsningen, der er ’som sendt fra himmelen’. Vi taler selvfølgelig om vores store udvalg af stiger, stilladser og arbejdsplatforme.

 

En stige er et genialt værktøj, fordi lige pludselig får du ligeså lange arme som en lille tumling på to år. De har en astronomisk rækkevidde, og på en eller anden måde går den evne tabt, når man bliver voksen. Med en stige, et stillads og en arbejdsplatform får du den store rækkevidde tilbage, og du kan lige pludselig nå alt det, som er på de øverste hylder.

 

Hvilken stige er den rette?

Hos DENIOS har vi stiger til næsten alle formål. Har du brug for en stige med en bestemt højde eller længde? Hvad med en stige med dobbelt foldetrin? Eller en teleskop stige? Den sidstnævnte må helt bestemt, som navnet antyder, være genial til at få en astronomisk armlængde.

Du finder også multistiger og trappestiger i vores webshop. Skal du lege redningsmand, har du brug for en redningsstige til hurtig indsættelse i nødsituationer. Det kan vi også hjælpe dig med.

 

Har du mere brug for et stillads?

Vores stilladser er lavet af aluminium, hvilket gør dem robuste og vejrbestandige – ligesom din kære svigermor. Derfor er de også ideelle til både indendørs og til udendørs brug. Et stillads fra DENIOS er så nem at montere, at selv humanister kan finde ud af det.

 

Nej tak til stiger og stilladser. Ja tak til en arbejdsplatform

Er det i stedet en arbejdsplatform, du står og mangler, kan vi også hjælpe med det. Selvfølgelig, du kender måske en arbejdsplatform som en montagestige. Så det kan vi da også gøre. Vores montagestiger er i aluminium, og de kan fås med to trin, tre trin, fire trin og helt op til otte trin. Du kan også vælge en ren arbejdsplatform uden trin.

 

Masser af muligheder med DENIOS


Nu har vi givet dig mange muligheder med vores stiger, stilladser og arbejdsplatforme, så du kan blive lidt højere og få lidt længere arme. Bevares, hvis du hellere vil brokke dig over de øverste hylder og din manglende højde, så kan vi ikke gøre noget ved det. Men hvis du vil have en bid af kagen med vores stiger, der er ’som sendt fra himmelen’, kan du lige smutte forbi vores hjemmeside og webshop. Du må hjertens gerne også ringe til os. Vi sidder altid klar ved telefonerne.