Stans nemt dine huller selv eller lad os gøre det for dig!

Har du behov for at stanse huller i stål, rustfrit stål eller aluminium? Det klarer det håndbetjente lokkeværktøj fra Häwa nemt også selv i allerede monterede skabe…

 

Alle værktøjer er hydraulisk betjente, der gør arbejdet lettere og hurtigere. Uanset model, opnås der optimal fleksibilitet af lokkeværktøjet, da de fleste modeller er udstyret med ”drejbare” hoveder. Det dig giver mulighed for at stanse i mange forskellige vinkler, også der hvor pladsen er lidt trang.

Som noget nyt introduceres Powerlec Vario, der er batteridrevet. Powerlec Vario er den ideelle enhed til applikationer, der kræver stor ydeevne på minimal plads.

Ønsker du ikke selv at lokke dine huller, så lad os gøre det for dig

Din tid kan ofte være begrænset, er det tilfældet, så lad os lokke dine huller, så du får tid til at fokusere på dine kernekompetencer.

Har du behov for det, tilpasser vi din kapsling med forskelligt tilbehør, som f.eks. kabelgennemføringsflanger, kabelforskruninger, trykudligningselementer, DIN-skinner, montageplader, klemmer, relæer m.m.

Få mere at vide, kontakt

Jørgen M. Lund på telefon 2372 8714 eller mail på jml@eegholm.dk. Du er også velkommen til at læse mere på vores hjemmeside.

Ved du allerede, hvilket lokkeværktøj eller rundlokkere du har brug, så kan du bestille det på vores webshop