Står du og mangler en elmotor eller en frekvensomformer?

Vacon20 frekvensomformer

Så skal du se med hér, hvor vi fortæller om dine muligheder for dag-til-dag levering og rådgivning til den rigtige løsning!

Vi har et team klar til at rådgive dig til den rette løsning uanset om du har brug for en elmotor eller en frekvensomformer. Og står du og mangler én her og nu, kan vi levere det hos dig dagen efter, hvis du bare sørger for at bestille inden kl. 13:00.

Hør Poul-Henning fortælle om dine muligheder

Mangler du en frekvensomformer?

Skulle du stå og mangle en frekvensomformer til din elmotor, er vi forhandlere af  Vacon frekvensomformere, som har et komplet frekvensomformerprogram fra 0,37 kW op til 3 MW. Vi har et stort lager af frekvensomformere, så bestil den i dag, så har du den i morgen.

Er du i tvivl om hvilken frekvensomformer, du skal bruge til din motor, hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige.

Hér får du lige 5 fordele ved at anvende en frekvensomformer på din elmotor.


Er du i tvivl om, hvordan du beregner drejningsmoment, inertimoment og effekt på en elmotor, så har vi lavet en oversigt til dig!

I mange produktionsanlæg spiller elmotorer en vigtig rolle for anlæggets drift. Spørgsmålet er bare, hvilken der er den rigtige. Her kan en beregning af parametre som drejningsmoment, inertimoment og effekt på elmotoren fortælle dig, hvilken motor der skal vælges til produktionsanlægget.

Lær hvordan du beregner disse kritiske parametre


Bestil nemt din elmotor eller frekvensomformer

Giv ogs et kald på telefon 7312 1212 eller vores webshop

Bestiller du inden kl. 13:00, har du dine varer dagen efter.

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige el-motor eller frekvensomformer, så giv os et ring på 7312 1212.