Spær øjnene op for afspærringer

Afspærring

Sikker trafik er ikke kun for børn – Det er også for dine medarbejdere på arbejdspladsen

 

Hos DENIOS har vi har spærret øjnene op for kædestandere og afspærringer, og nu er turen kommet til dig. Din virksomhed skal da optimeres på trafiksikkerheden, så du kan undgå dyre og ubelejlige ulykker i tide og utide. Med vores afspærringer og kædestandere kan du fikse virksomhedens trafiksikkerhed hurtigt, nemt og effektivt. Det lyder ikke så ring’ endda, vel?

Kædestandere

 

Hvad kan vores afspærringer?

Ganske kort, så kan vores afspærringer holde trafik tilbage eller stoppe den helt. Mere simpelt bliver det ikke. Det kan sammenlignes med den ikoniske scene fra Ringenes Herre, hvor Gandalf råber ”You shall not pass”.

Sådan en afspærring – eller flere afspærringer – kan være ganske praktisk(e) på arbejdspladsen, når der både er personer, trucks og biler i en stor pærevælling.

 

Kædestandere til at holde styr på kødannelser, trafik og måske dine medarbejdere

I samme boldgade som vores afspærringer kan du også få fyldt lageret op med kædestandere. Så kan du nemmere holde styr på dine medarbejdere. Eller, spøg til side. Kædestandere er det oplagte bud, hvis du har behov for at skærme af, både permanent og midlertidigt, for eksempel i forbindelse med kontrollerede kødannelser.

Du kan med fordel også bruge kædestandere til indhegning af dine trucks. Vi ved selvfølgelig godt, at de ikke går på græs, men dine truckfører kører måske med den ene hånd på ryggen og lukkede øjne. Derfor kan det være en smart idé med indhegning af baner til trafikken. Så kan du i hvert fald sætte flueben ved trafiksikkerhed.

 

Vælg den rette afspærring til din virksomhed

Vi hos DENIOS har et stort produktsortiment, hvilket du også vil sande, når du besøger vores hjemmeside. Så har du brug for en afspærring, en kædestander, en vippestolpe, et påkørselsværn eller kantbeskyttere, vil vi helt sikkert kunne hjælpe dig.

Vores afspærringskæder fås både i forskellige farver og udførelser, og du kan enten vælge galvaniseret stål eller kunststof. Skal du hegne noget inde? Skal du holde noget ude? Skal du hjælpe dine medarbejdere med at parkere ordentlig, eller skal du sikre en nem og hurtig vejbane på en byggeplads eller på et lager, så er du kommet til de rette.

 

Brug for mere viden om afspærringer og kædestandere?

Hvis du har brug for flere informationer om afspærringer eller kædestandere, inden du kan træffe dit valg, sidder vi selvfølgelig klar ved telefonen. Ellers, har du også mulighed for selv at gå på et afspærringseventyr på vores hjemmeside.

Afspærring med kædestander