Skal du et smut på tanken efter brændstof?

Mobile tankanlæg til diesel og benzin gør det hele lidt nemmere

Med et mobilt tankanlæg fra DENIOS kan du bringe brændstoffet til dig. Så kan du få en sikker, mobil og nem tankning på byggepladser, på farten eller noget helt tredje til dine køretøjer og maskiner. Det har aldrig været nemmere at løbe tør for diesel eller benzin…

 

Hvad kan et mobilt tankanlæg?

Mobilt diesel tankanlæg

Kort sagt, så bringer et mobilt tankanlæg til diesel eller benzin brændstoffet til dig. Så hvis du står ude i ødemarken og er løbet tør, kan en af dine medarbejdere bringe tankanlægget til dig bag på en ladbil, en lille lastbil, en pickup eller i en kassevogn.

 

Hvilken størrelse skal dit tankanlæg have?

Mobile tankanlæg fra DENIOS fås i forskellige forstørrelser, så du har mulighed for at vælge det helt rette tankanlæg, der passer til dig, din virksomhed, dine maskiners og dine medarbejders behov. Vores mobile tankanlæg fås i størrelserne fra 55 liter og op til 1.000 liter.

 

Mobil dieseltank

Hvad skal dit mobile anlæg indeholde?

Skal dit mobile tankanlæg indeholde diesel? Biodiesel? Eller benzin? Afhængig af hvad dit mobile tankanlæg skal indeholde, skal du tage beslutningen, om du har brug for et mobilt tankanlæg i polyethylen (plast), eller om du har brug for et mobilt tankanlæg i stål. Til al held for dig har vi begge bele lige her i vores webshop.

 

Vidste du godt, at du kan bruge et mobilt tankanlæg uden ADR-kørekort?

Hvis du ikke vidste det, så håber vi, at du ved det nu. Med et mobilt tankanlæg fra DENIOS har du hverken brug for et ADR-kørekort eller særlig afmærkning af køretøjet, som transporterer tankanlægget.

Hvorfor så ikke det? Spørger du måske om… Mobile tankanlæg fra DENIOS opfylder kravene i henhold til de internationale forskrifter for transport af ’farligt gods’ ad vej i henhold til den europæiske konvention (ADR). Så hvis du drømmer om at transportere spandevis af diesel på din datters trehjulet cykel, så kan du godt tro om igen. Du skal da i stedet bare have et mobilt tankanlæg. Så er den ged ligesom barberet..Mobilt tankanlæg med pumpe

Træt af afbrydelser i arbejdet med pit stops til tanken?

Når du har et mobilt tankanlæg, så behøver du ikke at køre til en tankstation for at tanke og måske komme til at købe en chokoladebar. Med vores mobile tankanlæg kan du sikkert og nemt forsyne dine maskiner og køretøjer med lidt ”væske”. Læs mere om vores mobile tankanlæg og krav til mobile tankanlæg her på vores hjemmeside.