Selvkonfigurerende I/O-moduler – fleksibelt, omkostningseffektivt, simpel opstart

Selvkonfigurerende digitale I/O-moduler er en ny Bihl+Wiedemann-produktfamilie. ”Selvkonfigurerende” vil sige: Hvis du indstiller en output-bit i PLC output-dataene, er det et output med diagnosefeedback i den tilhørende input-bit. Hvis du ikke indstiller en output-bit i PLC output-dataene, kortlægges det automatisk som et input-signal i PLC input-dataene. Dermed kan mange forskellige applikationer realiseres med samme modul. Modulerne er især også et glimrende alternativ til sammenlignelige Ethernet- eller IO-link-baserede I/O-løsninger. Man sparer både på modulprisen og på kabelføringen. Du nyder også godt af kanalspecifik diagnose.

F.eks. giver den nye I/O-teknologi med to signaler pr. M12 mulighed for nemt at realisere følgende applikationer:

  • Drev med binær styring: f.eks., Lenze Smart Motor eller SEW MOVI-SWITCH
  • Sensorer med et eller to omskiftningspunkter: f.eks. induktive nærhedssensorer
  • Kontrolpanelelementer: f.eks. en belyst trykknap

Vi tilbyder i øjeblikket selvkonfigurerende moduler med 4 I/O’er, 8 I/O’er og 16 I/O’er, hvor ASi/AUX-forbindelsen etableres via profilkabel, M12-stik eller push-in-terminal, afhængigt af produktvarianten. Takket være ASi-5 overføres alle 16-eller 8-bits bidirektionelle procesdata løbende på bare 1,27 ms.

Mere information: https://www.bihl-wiedemann.de/dk/applikationer/as-interface/selvkonfigurerende-i/o-moduler-fleksibelt-omkostningseffektivt-simpel-opstart