Schneider Electric tilføjer nye gulvbokse og modulære bordenheder til Unica System+ sortimentet

Modulære enheder til det moderne kontor

Med Unica System+’s brede sortiment inden for strøm- og tilkoblingsløsninger dækkes ethvert behov til det moderne kontor – uanset om der er tale om en hel kontorbygning, et stort konferencecenter, en lille virksomhed eller hjemmekontoret. Nu udvider Schneider Electric sin Unica System+ portefølje med bl.a. robuste og fleksible gulvbokse i både plast og metal samt modulære bordenheder, der i design og størrelse kan tilpasses efter behov.

Robuste gulvbokse
Med lanceringen tilbydes nu robuste og fleksible gulvbokse med mulighed for mere fleksibilitet og flere tilkoblingsmuligheder. Gulvboksene kommer i størrelserne M, L og XL til 4 moduler og helt op til 12 moduler, og den komplette serie omfatter låg, monteringsrammer med bagboks, hurtigfeste, låg med kabeludgange og trækaflastningsanordningers:

Alle gulvboksene leveres med monteringsramme og trækaflastningsanordninger, og har ingen faste dele, der kan ødelægges. Fx går et forenklet hængsel ikke i stykker, selv om låget løsner sig, tilføjer produktchefen Deepesh Sharma.

Gulvboksene kommer i tre forskellige design med fire konfigurationer på 4, 6, 8 eller 12 moduler. Med et forseglet låg og solide låghængsler øges robustheden, og kabelføringen i gummi giver bedre holdbarhed. Gulvboksene kommer i 3 justerbare højder og med en sikker låsning. Vi har desuden lanceret 3 nye fugekasser, der er tilpasser Unica System+ seriens gulvbokse. De nye Unica gulvbokse har omtrent samme størrelse (højde, bredde, længde) som vores netop udgåede serie OptiLine 50.

Unica System+ gulvbokse er en del af Schneider Electrics Green Premium miljøprogram, og er kommet på lager hos alle el-grossister.

Læs mere om hele Unica system+ sortimentet her

Fleksible modulære bordenheder
En moderne arbejdsplads kræver maksimal funktionalitet og fleksibilitet på hele kontoret. Derfor har vi designet Unica System+ som en modulær løsning. Bordenhederne er hurtige at installere og kan let og enkelt flyttes efter behov.

De modulære bordenheder kan både monteres horisontalt og vertikalt, og fås i flere forskellige størrelser (2-4 udtag). Enhederne kan derudover nemt udvides og kombineres med forskellige typer udtag, og de fås i fire designvarianter til enhver smag: Antracitgrå, hvid, antracitgrå med grå stofdetaljer samt hvid med grå stofdetaljer.

Se hele sortimentet her

Om Schneider Electric
Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks.

Vores formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af klodens energi og ressourcer, så vi kan forbinde udvikling og bæredygtighed. Vi kalder dette Life Is On. Vores mission er at være din digitale partner for bæredygtighed og effektivitet.

Vi driver den digitale transformation og muliggør de fuldt integrerede digitale ledelsesværktøjer og administrations-løsninger til bygninger, datacentre, infrastruktur, private hjem og industrivirksomheder. Dette gør vi muligt ved at integrere vores førende process- og energiteknologier, ”end-point to cloud” IoT produkter, styringsenheder, software og services.

Vi er det mest lokale af de globale virksomheder. Vi er fortalere for standarder og økosystem af partnerskaber, der er åbne og, som også brænder for vores værdier: Meningsfuldt, Inkluderende og Styrkende.

Læs mere om Schneider Electric herhttp://www.se.com/dk/da/