Sådan positionerer du emner præcist på transportbånd

stepmotorer

PKP stepmotoren fra Orientalmotor har en opløsning på 200 step/omdrejning – en kompakt stepmotor med højt moment og lav varmeudvikling.

Læs her hvordan lav varmeudvikling forlænger stepmotorens levetid, og hvordan den bruger mindre energi end andre stepmotorer.

Det maksimale drejningsmoment for stepmotoren er omkring 1,2 – 1,7 gange højere end en standard PK-stepmotor i samme byggestørrelse. Stepmotoren opnår det samme høje drejningsmoment som en standard PK-motor i en større byggestørrelse, hvilket betyder, at anlæggets størrelse kan reduceres tilsvarende.

Lav varmeudvikling forlænger stepmotorens levetid
Varmeudviklingen i en motor er ofte en medvirkende faktor til at forkorte en motors levetid. Varmeudviklingen hos PKP-serien er betydeligt reduceret i forhold til andre motorer i samme byggestørrelse. Her er tale om en temperatursænkning på mere end 10 °C. Den lavere varmeudvikling giver motoren en markant længere levetid og gør, at motoren er velegnet til kontinuerlig drift.

Stepmotor bruger mindre energi
Stepmotoren bruger 30 % mindre energi i forhold til sammenlignelige produkter fra PK-serien. Desuden kan mindre strømforsyninger og drivere anvendes og på den måde reduceres CO2-udledningen yderligere.

7 grunde til at vælge stepmotoren

  1. Stepmotor har en opløsning på 200 step/omdrejning (1,8 °/ step)
  2. Højere drejningsmoment end en standard PK-stepmotor i samme byggestørrelse
  3. Bredt udvalg af byggestørrelser fås fra 20 mm op til 60 mm
  4. Reduceret varmeudvikling giver markant længere levetid
  5. Mulighed for gear
  6. Velegnet til kontinuerlig drift
  7. Energibesparende

Tekniske data
Faser –  2 faser
Step – 0.05-1.8
Moment – 0,014 – 4 Nm
Byggestørrelse – 20 mm / 28 mm / 35 mm / 42 mm / 56,4 mm / 60 mm

Download PKP stepmotor kataloget

Tag kontakt til Poul-Henning på mobil 4035 8654 eller send en mail til phn@eegholm.dk. Poul-Henning vejleder dig gerne til den rette løsning.